2012 Yılına Gülümseyelim

Yeni yıl geliyor 2012 yılına girmemize şurda günler, saatler kaldı. Hepimiz birseylerden kendimize bir pay çıkartıp huzuru, mutluluğu yakalamaya çalısıyoruz.

Mutluluk insanın içinde kalbinde saklıdır.İnandığın ve yapığın şeyler mutluluğun kapısını açacak olan anahtardır. Bu anahtarı yapacak olan çilingir ise sizsiniz. Mutluluk belki size göre çok uzak olduğunu düşünüyorsunuz ama bilinki mutluluk yanınızdaki veya cevrenizdeki bir çocuğun veya arkdaşınızın gülümsemesinde saklıdır.

Evinizde televizyon başında yanınızda kimse yok Milli Piyangodan aldığınız bilet bile sizin gülümsemenizi sağlayacaktır. Birde büyük  İkramiye cıktığını düşünün…..

Mutluluk yaşamınızın her saniyesinde,dakikasında saklıdır. Ve siz o anı uzun zaman sonra tekrar yaşamak için güzel bir kareye sığdırmak istersiniz. Gülümsemek istediğimizde tekrar tekrar o karelere bakıp en mutsuz olduğumuz anda bile keyfimizi yerine getirir.

Mutluluk herşeye inat hayata gülümsemektir.
Sevdiklerimizle beraber olmaktır, mutluluk.
Mutluluk, doğal kalmaktır.

Hayata gülümseyelim. Her gülümsediğimiz anı Nikon ile sonsuza taşıyalım.

Yeni yılda bol bol fotograf çekelim. Yılbaşı fotograflarınının nasıl çekileceğini sizlerle daha önce paylaşmıştık.

Türk Nikon olarak sizler Nikon fotograf makineleri ile çekilmiş Mutluluk fotograflarını paylaşıyoruz.

Şimdiden 2012 yılı sizler için mutlu sağlıklı  bir yıl olmasını diliyoruz.

Nikon ile çekilmiş mutluluk resimleri ;

[miniflickr group_id=337753@N25&tags=nikon&sortby=interestingness-desc&per_page=20]

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın