2013 Pirelli Takvimi Yine Çok Konuşulacak [Pirelli Calendar 2013]

Her yıl merakla beklenen Pirelli Takvimi 2013 yılına sayılı günler kala yeniden gündeme bomba gibi oturdu. Bu yıl 40’ıncı kez hayranlarıyla buluşacak olan 2013 Pirelli Takvimi Afgan Kızı fotoğrafıyla ünlü Steve McCurry’nin çektiği karelerden oluşacak. Kadın güzelliğini yansıtmak için sadece estetiği değil iç güzelliği de öne çıkartmak gerektiğini düşünen Steve McCurry bu sene her zamankinden farklı bir takvimle takipçilerini buluşturuyor olacak. Ünlü modellerin birbirinden seksi pozları yerine sosyal olaylara da dikkat çekmek isteyen Steve Mccurry bu durumu bakın şöyle ifade ediyor.

Nü fotoğrafları her hangi bir yerde çekebilirsiniz, bu modeller giyinik ve her birinin kendi yardım kuruluşu var. Amaçları olan idealist insanlar. Bu yüzden fotoğraflarını özel bir yerde çekmek istedim.

İki hafta boyunca süren çekimler Brezilya’nın kalbi olan Rio de Janerio’nun gecekondu mahallerinde gerçekleştirilmiştir. Steve Mccurry’in bu çekimler sırasında kullandığı Nikon D3s (ve Hasselblad) makinesinin arkasına Sonia Braga, Marisa Monte, Adriana Lima, Isabeli Fontana, Elisa Sednaoui, Hanaa Ben Abdesslem, Liya Kebede, Karlie Kloss, Kyleigh Kuhn, Petra Nemcova, Summer Rayne Oakes oluşan ünlü modeller geçti.

Merak edilen 2013 Pirelli Takvimi çekimlerine ait kamera arkası görüntüleri:

http://youtu.be/__D9-E5CBoU

2013 Pirelli Takvimi çekimlerine ait yayınlanan kareler:










Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın