2016 ”En Güzel Lale” Fotoğraf Yarışması Sonuçları

İstanbul’un uluslararası platformda da sembolü haline gelen Laleler için bu sene onuncusu düzenlenen İstanbul Lale Festivali kapsamında “En Güzel Lale” fotoğraf yarışması 2016 yılı kazananları belli oldu.

Nisan ayı süresince çeşitli etkinliklere sahne olan ve 3 Mayıs’ta son bulan festival, 2016 yılı baharında da parklarda, meydanlarda, bahçelerde kutlanmış oldu. İstanbul’un koru, park, bahçe, yeşil alanlarında pek çok bölgede yer alan peyzaj çalışması fotoğrafları, makro Lale fotoğrafları gibi yarışmanın konusu dâhilinde değerlendirilen fotoğraflar ile yarışmaya toplam 772 katıldı ve katılımcılar toplam 2698 fotoğraf gönderdiler.

Sayısal renkli ve siyah-beyaz kategoride düzenlenen yarışmanın birincisi İstanbul’dan Burhan ŞEHİT, ikincisi Emrah UYGUN ve üçüncü olan fotoğrafın sahibi yine İstanbul’dan yarışmaya katılan İlknursezin ÜNAL oldu.

2016 ”En Güzel Lale” Fotoğraf Yarışması Kazananları Belli Oldu

2016 en güzel lale sonuçları 01

1. lik Ödülü alan Fotoğraf

2016-en-guzel-lale-sonuclari-02

2. lik Ödülü alan Fotoğraf

2016-en-guzel-lale-sonuclari-03

3. lik Ödülü alan Fotoğraf

2016 yılı içerisinde çekilmiş “En Güzel Lale” fotoğraf yarışmasında 1.lik ödülünü kazanan kişiye 3,000 TL, 2.lik ödülünü kazanan kişiye 2.000 TL ve 3.lük ödülü için 1.500 TL verilirken, mansiyon ödülünü kazanan eserlere 1,500 TL verildi.

Yarışma ile ilgili ödül kazanan ve sergilenen diğer fotoğrafları TFSF’nin sayfasında bulabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın