2017 Sokak Hayvanları Fotoğraf Yarışması

Koza Yönetim ve Hayvan Hakları Federsyonu katkılarıyla gerçekleşen “2017 Sokak Hayvanları Fotoğraf Yarışması” başladı. 

Tüm sahipsiz sokak hayvanlarının da insanlar kadar yaşam hakkı olduğunu toplumla paylaşmak. Sokak Hayvanlarının güzelliğini, estetiğini ve duygularını ön plana çıkartmak. ‘Sokak Hayvanları’ ile ilgili toplumda farkındalığı arttırmak amaçlarına sahip olan yarışmanın son katılım tarihi ise 30 Haziran 2017 olarak belirlenmiş. 

Sokak Hayvanları ile ilgili olumsuz duygular oluşturacak nitelikte olan fotoğrafların dahil edilmeyeceği yarışmaya her yaş grubundan tüm amatör ve profesyonel kişiler katılabilir.

2017 Sokak Hayvanları Fotoğraf Yarışması Bilgileri

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ile Koza Yönetim ve Servis A.Ş. işbirliği ile düzenlenen fotoğraf yarışmasının teması “Sokak Hayvanları” dır. 

2017 Sokak Hayvanları Fotoğraf Yarışması

Fotoğraflar; teknik, estetik, yaratıcılık ve kompozisyon gibi temel fotoğraf kriterleri ve yarışma amacına uygunluk kriterleri üzerinden değerlendirilecektir.

Yarışma Takvimi 

  • Son Teslim Tarihi :30 Haziran 2017
  • Sonuçların açıklanması :15 Eylül 2017

Yarışmanı  Ödülleri

  • 1. Ödül : 2000 TL
  • 2. Ödül : 1200 TL
  • 3. Ödül : 600 TL
  • 4-12 Ödül : 300TL

2017 Sokak Hayvanları” fotoğraf yarışmasına katılım için lütfen Koza Yönetim üzerindeki sayfayı kullanınız.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın