2018 Kış Olimpiyatları Nikon Ekipmanları Odası

Nikon’un spor fotoğraf dünyasındaki hakimiyetinin bir resmini görmek isterseniz, Güney Kore’de düzenlenen 2018 Kış Olimpiyatlarındaki muazzam kamera cephanesine göz atmanız yeterli olacaktır.

Nikon’un, fotoğraf makinesi ekipman temizleme, kontrol ve kalibre etme gibi hizmetler de dahil olmak üzere yardım sağlamak için dünyanın dört bir yanından 13’ün üzerinde ülkeden 60 teknoloji temsilcisi ile destek verdiğini belirtelim.

Nikon’un cephaneliği, D5, D850 gibi tam kare segmentte üst seviye DSLR fotoğraf makinelerinden oluşuyor. Tabii ki geniş prime ve zoom lens seçeneklerinden oluşuyor. Dpreview sitesine göre oyunlar’daki Nikon kameraların ve lenslerin sayısının gizli olmasına rağmen stokta “birkaç yüz lüks araba” değerinde ekipman olduğu bildiriliyor. İşte 2018 Kış Olimpiyatları Nikon Ekipmanları Odasından bazı görüntüler. 

2018 Kış Olimpiyatları Nikon Ekipmanları 

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın