4. Vakıf Emeklilik Hayattan Sarı Kareler Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Vakıf Emeklilik’in bu yıl dördüncüsünü düzenlediği konusu “Hayattan Sarı Kareler” Fotoğraf Yarışması sonuçlandı ve kazananları belli oldu.

Amacı, amatör veya profesyonel fotoğrafçıların; kendi objektiflerinden hayata ve dünyaya bakışlarını yansıtan eserlerini toplumla paylaşmaya aracı olmak ve onların motive olmasına katkıda bulunmak olan 4. Hayattan Sarı Kareler fotoğraf yarışmasına 2,013 kişi toplam 6846 fotoğraf ile katılmış.

Vakıf Emeklilik, yarışma ile amatör veya profesyonel fotoğrafçıların; kendi objektiflerinden hayata ve dünyaya bakışlarını yansıtan eserlerini toplumla paylaşmaya aracı oluyor. Şimdi 2016 yılında 4.’sü düzenlenen “Hayattan Sarı Kareler” fotoğraf yarışmasının kazanan eserlerine bakalım.

4. Vakıf Emeklilik Hayattan Sarı Kareler Fotoğraf Yarışması Kazananları Belli Oldu

Sayısal renkli kategoride düzenlenen yarışmanın birincisi İstanbul’dan Halit KARTAL, ikincisi Van’dan Tayfun ÇİFTCİ ve üçüncü olan fotoğrafın sahibi Kocaeli’den yarışmaya katılan Adnan TEYMUR oldu.

4-hayattan-sari-kareler-sonuclari-01

1. lik Ödülü alan Fotoğraf

4-hayattan-sari-kareler-sonuclari-02

2. lik Ödülü alan Fotoğraf

4-hayattan-sari-kareler-sonuclari-03

3. lük Ödülü alan Fotoğraf

3 Mart-3 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Hayattan Sarı Kareler” temalı yarışmada, birinciye 3.000 TL, ikinciye 2.000 TL ve üçüncüye 1.000 TL’lik para ödülü dağıtıldı.

Yarışma ile ilgili ödül kazanan ve sergilenen diğer fotoğrafları TFSF’nin sayfasında bulabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın