4. Ulusal ‘İstanbul’ Temalı Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Konusu ‘Barış Kenti İstanbul’ olan 4. Ulusal ”İstanbul” temalı fotoğraf yarışması sonuçları belli oldu. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ve İFSAK tarafından düzenlenen yarışmaya 1,406 kişi 4496 fotoğraf ile katıldı.

Yarışmada tarih boyunca, farklı inanç ve kültürlerin izler bıraktığı İstanbul, kentin insanlarının oluşturduğu sevgi ve hoşgörü, “Barış Kenti İstanbul” teması altında fotoğraflandı. Şimdi 4. Ulusal ‘İstanbul’ Temalı Fotoğraf Yarışmasında ilk üçe giren fotoğraflara ve detaylara göz atalım.

4. Ulusal ‘İstanbul’ Temalı Fotoğraf Yarışması Kazananları Belli Oldu

Sayısal (Dijital) Renkli veya Siyah-Beyaz kategoride düzenlenen yarışmanın birincisi İstanbul’dan Okan ÖZDEMİR, ikincisi Mersinden Derviş ÖZCAN ve üçüncü olan fotoğrafın sahibi İstanbul’dan yarışmaya katılan Sevilay YURTSEVER oldu.

İFSAK 4. Ulusal ''İstanbul'' Temalı Fotoğraf Yarışması

1.lik Ödülü Alan Fotoğraf

İFSAK 4. Ulusal ''İstanbul'' Temalı Fotoğraf Yarışması

2. lik Ödülü alan Fotoğraf

İFSAK 4. Ulusal ''İstanbul'' Temalı Fotoğraf Yarışması

3. lik Ödülü alan Fotoğraf

Yarışmayla ilgili detaylara ve başvuru bilgilerine TFSF sayfasından ulaşabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın