4.Ulusal “Keşan’da Tarım ve Tarım İnsanı” Konulu Fotoğraf Yarışması Sona Erdi

Keşan Belediyesi tarafından düzenlenen 4.Ulusal “Keşan’da Tarım ve Tarım İnsanı” konulu fotoğraf yarışmasının değerlendirme jürisi  10 Eylül 2012 Pazartesi günü yaptığı değerlendirme sonuçları  açıklandı. Jüri üyeleri Barbaros Gürsel ( MÜGSF Fotoğraf Bölüm Başkanı), Behiç  Günalan (EFOD), Doç.Dr. Oktay Çolak (MÜGSF Dekan Yardımcısı), Firdevs Sayılan (AFİAP Fotogen) ve Serdar Akyay (TFSF Temsilcisi) bir araya gelerek 61 katılımcıdan gelen 278 fotoğrafı değerlendirmeye aldı. Değerlendirme sonucunda birinciliği İlknur UĞUR– İstanbul, ikinciliği Ali Haydar CEYLAN-Kocaeli ve üçüncülüğü Sade KURAL– Kocaeli kazanmıştır. Dereceye giren, mansiyon ve teşvik alan fotoğraflar aşağıda beğeninize sunulmuştur.

Birinci: İlknur UĞUR- İstanbul

İkinci: Ali Haydar CEYLAN-Kocaeli

Üçüncü: Sade KURAL- Kocaeli

Mansiyon: Ali SAK- Aydın

Mansiyon: Nurten ÖZTÜRK –İstanbul

Mansiyon: Utku TEMEL-Kocaeli

Teşvik Ödülü: Deniz Toka EMİR-KEŞAN

Teşvik Ödülü: Esad ÇANDAR-KEŞAN

Teşvik Ödülü: Sonay CAN-KEŞAN

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Türk Nikon Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmalarını merak ediyorsanız tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın