4. Vakıf Emeklilik Hayattan Sarı Kareler Fotoğraf Yarışması

Vakıf Emeklilik’in bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Sarı Kareler Fotoğraf Yarışması’na başvurular devam ediyor. Bu yılki “Sarı Kareler” fotoğraf yarışması’nın konusu ise “Hayattan Sarı Kareler” olarak belirlenmiş ve son katılım tarihi 3 Mayıs 2016.

4. Hayattan Sarı Kareler fotoğraf yarışmasının amacı, amatör veya profesyonel fotoğrafçıların; kendi objektiflerinden hayata ve dünyaya bakışlarını yansıtan eserlerini toplumla paylaşmaya aracı olmak, onların motive olmasına katkıda bulunmaktır.

Vakıf Emeklilik, yarışma ile amatör veya profesyonel fotoğrafçıların; kendi objektiflerinden hayata ve dünyaya bakışlarını yansıtan eserlerini toplumla paylaşmaya aracı oluyor. 3 Mart-3 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışmaya başvurular başladı. Sanata ve sanatçıya saygı çerçevesinde Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteğiyle düzenlenen “Hayattan Sarı Kareler” temalı yarışmada, birinciye 3.000 TL, ikinciye 2.000 TL ve üçüncüye 1.000 TL’lik para ödülü dağıtılacak.

Vakıf Emeklilik ‘Hayattan Sarı Kareler’ i arıyor

4-vakif-emeklilik-hayattan-sari-kareler-fotograf-yarismasi

Her katılımcı en fazla 4 (dört) adet renkli eserle yarışmaya katılabilir. Katılımcı fotoğraflarında her türlü çekim tekniğini kullanmakta ve özgün anlatımında serbesttir. Siyah-Beyaz ve Sepia gibi monokrom (tek renk) fotoğraflarla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Yarışma, Seçici Kurul ve TFSF Temsilcisi dışında konuya ilgi duyan, son başvuru tarihine kadar 18 yaşını dolduran ve üzeri yaşlardaki, tüm amatör veya profesyonel fotoğraf çeken katılımcılara açık ve katılan eserler alanlarında uzman jüri üyeleri tarafından 11 Mayıs 2016 tarihinde değerlendirilecek. Sonuçlar ise 13 Mayıs’ta açıklanacak.

Yarışma Takvimi

  • Yarışma Başlangıç Tarihi : 03 Mart 2016
  • Son Katılım Tarihi : 03 Mayıs 2016 Salı günü saat 23.00 (TSI)
  • Değerlendirme Toplantısı : 11 Mayıs 2016
  • Sonuç Bildirimi : 13 Mayıs 2016

Yarışmanın Ödülleri

  • Birincilik : 3.000.- TL
  • İkincilik :  2.000.- TL
  • Üçüncülük :   1.000.- TL
  • Mansiyon (3 eser) :   250.- TL
  • Sergileme (En fazla 35 eser) :  250.- TL

Başvuru ve yarışmayla ilgili detaylara TFSF ve www.sarikareler.net adresinden ulaşabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın