8. Uluslararası Arte Laguna Sanat Ödülleri

2013 yılında katılabileceğiniz fotoğraf yarışmaları takvimine bir yenisi Arte Laguna Sanat Ödülleri ile eklenmiş oluyor. Resim, heykel ve enstelasyon, fotograf , video ve performans, görsel ve dijital sanat şeklinde çeşitli kategorilerden oluşan Arte Laguna Sanat Ödülleri bu yıl 8. kez düzenleniyor.

8. Uluslararası Arte Laguna Ödülü çaḡdaș sanatı geliștirmek adına düzenlenen Venedik, İtalya kökenli bir yarıșmadır. Yarışma; para ödülleri, Venedik’te önemli bir kolektif sergi organizasyonu, uluslararası sanat galerilerinde çeşitli sergiler, misafir sanatçı programları ve resmi katalogların yayınlanmasını içermektedir.

Tüm sanatçılara açık ve herhangi bir yaş sınırı bulunmayan yarışmada konu ise serbest olarak belirlenmiş. Toplam ödül ise 180,000 avro.

arte_laguna

8. Uluslararası Arte Laguna Sanat Ödülleri

  • Son bașvuru tarihi: 30 Ekim 2013
  • 110 finalistin kollektif sergisi: Mart 2014 – Venedik Arsenal
  • 25 yaș altı sanatçıların sergisi: Mart 2014 – Romanian Cultural Institute of Venice

5 adet nakit 7,000 avroluk para ödülü: kazanan sanatçılar için, kategori bașına bir kiși

6 adet “Artist in Residence” ödülü: Loft Miramarmi – Vicenza; Fonderia Battaglia – Milano; India ARTresidency – Mumbai; Nürnberg Art Residency – Nürnberg; Cam okulu Abate Zanetti – Venedik; Art Stays Festival – Ptuj, Slovenya

5 adet “Artist in Gallery” ödülü: 5 uluslararası galeri seçeceḡi sanatçilara kișisel sergi imkani verecektir.

1 adet “Business for Art” ödülü: Riva 1920 șirketinin desteḡi ile proje olușturma

Kolektif sergiler: Open, International Exhibitions of Sculptures and Installations of Venice; exhibition of a selection of Under25 artists at the Romanian Cultural Institute of Venice; exhibition of a selection of virtual artworks at the Telecom Italia Future Centre, Venice

8. Uluslararası Arte Laguna Sanat Ödülleri’ne ilişkin katılım ve koşullar gibi tüm bilgilere İngilizce olarak buradan, Türkçe olarak ise buradan ulaşabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın