AFM İnşaat 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçları

AFM İnşaat’ın düzenlediği ulusal fotoğraf yarışmasının 3.’sü için sonuçlar açıklandı.

Kayseri’de fotoğraf sanatına bulunduğu katkının yanında ulusal anlamda da fotoğrafçılığı desteklemek amacıyla bu yıl “AFM İnşaat 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması” kapsamında düzenlenen yarışmaya 1259 kişi toplam 5221 fotoğraf ile katıldı.

Bu projeyle fotoğraf sanatının yaşamımızdaki farkındalığı arttıran gücüne katkıda bulunmayı amaçlamayan AFM İnşaat III. Ulusal Fotoğraf Yarışmasının kazananları ise aşağıdaki gibidir.

AFM İnşaat III. Ulusal Fotoğraf Yarışması Kazananları

Yarışmada birincilik ödülünü Van’dan A. Fatih SÖNMEZ kazanırken, ikincilik ödülüne İstanbul’dan Neşe ARI, üçüncülük ödülüne ise Aydın’dan Zeki YAVUZAK‘in fotoğrafı layık görüldü.

AFM İnşaat III. Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçları 01

1. A. Fatih SÖNMEZ – Van

 

AFM İnşaat III. Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçları 02

2. Neşe ARI – İstanbul

AFM İnşaat III. Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçları 03

3. Zeki YAVUZAK – Aydın

 

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

Bir yorum var“AFM İnşaat 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçları

  1. nie acıklanmadı sergileme alınan fotoğraflar..

Cevap Yazın