AFM İnşaat “Şantiye Günlüğü” Konulu Fotoğraf Yarışması Sona Erdi

AFM İnşaat tarafından, Ulusal Fotoğraf Amatörleri Derneği desteği ile düzenlenen fotoğraf yarışmasında inşaat – şantiye konularına dair kesitleri ve yaşam karelerini aktaran fotoğrafların fotoğrafseverlerle buluşması ve bu alanda katılanlar arasındaki en iyi fotoğrafların seçilmesi amacıyla düzenlenen “Şantiye Günlüğü” konulu fotoğraf yarışması sona erdi. 236 katılımcının 866 fotoğrafla katıldığı karışmada Ozan SAĞDIÇ, Tekin ERTUĞ, Sami TÜRKAY, Hüseyin TAŞKIN ve Ferhat ÇOŞGUN’dan oluşan se.ici kurulun yapmış olduğu değerlendirme sonucunda, birinciliği Cihan KARACA, ikinciliği Süha GÖKLÜ, üçüncülüğü Okan ÖZBİLEN ve UFAD özel ödülünü Kerim TÜTÜNCÜ kazanmıştır.

Birinci: Cihan KARACA

İkinci: Süha GÖKLÜ

Üçüncü: Okan ÖZBİLEN

UFAD Ö.Ö.: Kerim TÜTÜNCÜ

Sergilenme hakkı kazanan fotoğraflar:

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Türk Nikon Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın