Akbük Belediyesi “Akbük’te Doğa, Turizm ve Yaşam” Konulu 3. Fotoğraf Yarışması Sona Erdi

Akbük (Didim-Aydın) Belediyesi’nin düzenlediği Fotoğraf Yarışması’nın konusu “Akbük’te Doğa, Turizm ve Yaşam” olarak belirlenmişti. Bu proje kapsamında Akbük’ün tüm görsel değerlerinin yerel ve ulusal boyutta kamuoyuna tanıtılması mümkün olacağı gibi halkın kültürel ve sanatsal etkinliklere katılımı da hedeflenmiştir. Yusuf TUVİ AFIAP, İFOD (Fotoğraf Sanatçısı), A.Beyhan ÖZDEMİR (Yrd. Doç., DEÜ GSF Fot. Bl. Öğretim Üyesi) ve Hüsnü OKUMUŞ (Sürekli Basın Kartı Sahibi Gazeteci, AKBÜK Bld.)’tan oluşan jüri üyeleri fotoğraf yarışmasına katılan 38 kişinin 140 fotoğrafını değerlendirmeye almıştır. Yapılan değerlendirme sonucunda birinciliği ALİ SAK – Aydın, ikinciliği ERHAN DAYI – Manisa ve üçüncülüğü ise EMİNE ASAN – Kocaeli olarak belirlemişlerdir.

Birinci: ALİ SAK – Aydın

İkinci: ERHAN DAYI – Manisa

Üçüncü: EMİNE ASAN – Kocaeli

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Türk Nikon Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmalarını merak ediyorsanız tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın