Anket : Bir DSLR Kamerada Hangi Özellik Sizin İçin Önemlidir?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen hafta sizlere Nikon D3200 almayı düşünüp düşünmediğinizi sormuştuk. Bu sayede Türk Nikon takipçilerinin ciddi anlamda Nikon D3200 dijital SLR kamerayı beklediklerini gördük. İki hafta boyunca Nikon D3200’ün nabzını tuttuktan sonra bu hafta daha geniş kapsamlı olabilecek bir soru soruyoruz.

Sizin için bir DSLR kamerada olması gereken en önemli özellik hangisidir? Ya da bizim anket içerisinde sorduğumuz şekilde “Bir DSLR Kamerada Hangi Özellik Sizin İçin Önemlidir?” sorusunu takipçilerimize yöneltiyoruz.

Bir DSLR Kamerada Hangi Özellik Sizin İçin Önemlidir?

Şu an kullanmakta olduğunuz DSLR kamerayı alırken tercih etme sebebinizi şıklardan seçebilir ya da daha iyi bir DSLR modeline geçmek isteme sebebiniz için size göre olması gereken en önemli özelliği işaretleyebilirsiniz. Anket sorumuz Bir DSLR Kamerada Hangi Özellik Sizin İçin Önemlidir? aslında sizin için yüksek ISO performansı mı?, saniyede kaç kare fotoğraf çektiği mi?, DSLR’ın kullandığı sensör ve megapiksele bağlı olarak sunduğu fotoğraf çözünürlüğü mü? yoksa otomatik netleme alanlarının çokluğu ile size geniş bir AF noktası sunması mı? Bu haftaki anketimizin şıkları aşağıdaki gibidir.

  • Yüksek ISO Performansı
  • Saniyede Çektiği Kare Sayısı (fps)
  • Sunduğu Fotoğraf Çözünürlüğü
  • Otomatik Netleme Noktalarının Çokluğu
  • Diğer

Anketimiz bir hafta boyunca Türk Nikon anasayfasında sağ kısımda devam edecektir. Oylarınızı ve eklemek istedikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın