Anket : Bugüne Kadar Hiç Fotoğraf Kursu’na Gittiniz mi?

Türk Nikon üzerinde sağ tarafta görebileceğiniz ve haftada bir kere oylarınızla katkıda bulunabileceğiniz anket serimiz devam ediyor. 4. haftaya girdiğimiz Türk Nikon haftalık anket serisinde bu haftaki sorumuz fotoğraf çekmeyi öğrenmek için nasıl bir yol izlediğiniz hakkında olacak. Buna istinaden bu haftanın anket sorusu olarak sizlere “Bugüne Kadar Hiç Fotoğraf Kursu’na Gittiniz mi?” diye soruyoruz. Yeni anketimizin şıkları ise aşağıdaki gibi sıralanıyor.

Bugüne Kadar Hiç Fotoğraf Kursu’na Gittiniz mi?

Fotoğraf çekmeyi teknik olarak öğrenmek ya da satın aldığınız kamerayı daha yakından tanımak için fotoğraf kursları ve atölyeleri çeşitli eğitimler vermektedir. Bu hafta aslında sizlere kendiniz mi öğrenmeyi seviyorsunuz ya da bir şekilde bir kursa aracılığıyla mı başlamayı daha doğru bulursunuz sorusunu soruyoruz.

1. Evet
2. Hayır
3. Niyetim var. Kursa gideceğim.
4. Kendim öğreniyorum. Gerek Yok!

Bugüne Kadar Hiç Fotoğraf Kursu’na Gittiniz mi? anketinin şıkları bu şekildedir.  Anketimiz bir hafta boyunca Türk Nikon anasayfasında sağ kısımda devam edecektir. Oylarınızı ve eklemek istedikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

2 comments on “Anket : Bugüne Kadar Hiç Fotoğraf Kursu’na Gittiniz mi?

  1. Avatar for Alper Orus

    Hilmi Sahin

    Bugüne Kadar Hiç Fotoğraf Kursu’na gitmedim. Karanlık odada meslek hayatıma başladığım yıllarda fotoğrafçıların çekim baskılarını yaparak ışık ve estetiğin bütünleşmesini öğrendim. Bu temel ile yola devam ettim.

Cevap Yazın