Anket : Fotoğraflarınızı Hangisi Daha İyi İfade Eder?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen haftaki sorumuz Nikon DSLR fotoğraf makineniz ile kullandığınız lensler ile ilgiliydi. Bu hafta anket sorumuzu fotoğrafçılık üzerine oluşturuyoruz. Belirli bir süre fotoğraf çektikten sonra herkes için artık çekmeyi sevdiği ya da ilgilendiği fotoğrafçılık türü kendiliğinden oluşmaya başlar.

Hatta sorulduğu zaman sokak fotoğrafı çekmeyi seviyorum ya da ben daha çok makro çekerim gibi kesin cevaplar ile karşılaşmaya başlarız. Bu haftaki anket sorumuz buradan yola çıkarak oluşuyor ve sizlere “Fotoğraflarınızı Hangisi Daha iyi İfade Eder?” diye sormak istiyoruz.

fotografcilik

Fotoğraflarınızı Hangisi Daha İyi İfade Eder?

Bu haftaki anket sorusunu bir diğer deyişle ne tür fotoğraflar çekmeyi seviyorsunuz şeklinde de sorabilirsiniz. anketin seçeneklerini çok fazla dağıtmadan aşağıdaki şıklarla sınırlayarak toparlamaya çalıştım. Eksik kalan ya da eklemek istediklerinizi diğer seçeneğini işaretleyerek yorumlarınızda belirtebilirsiniz. Ayrıca bu haftaki ankette iki farklı seçenek işaretleyebilirsiniz.

  • Doğa ve Manzara
  • Makro ve Natürmort
  • Portre ve Düğün
  • Sokak ve Belgesel
  • Vahşi Yaşam ve Spor
  • Diğer

Hafta boyunca Türk Nikon anasayfada ve sağ panelde yer alacak olan anketimiz için oylarınızı ve eklemek istedikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın