Anket : Kötü Çektiğinizi Düşündüğünüz Fotoğrafları Siliyor musunuz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde bu hafta kötü çektiğinizi düşündüğünüz fotoğraflarınızı siliyor musunuz? Ya da nasıl siliyorsunuz diye merak ettik ve sizlere soralım istedik. Bazen DSLR kameramızla ya da elimizdeki kompakt makineyle çektiğimiz fotoğraflar istediğimiz gibi çıkmamıştır. Bunun farkına bazen bu fotoğrafları bilgisayara attığımız zaman varırız bazen de LCD panelden ön izleme yaptığımızda…

Peki siz kötü çektiğinizi düşündüğünüz fotoğraflarınızı siliyor musunuz? Eğer siliyorsanız fotoğraf çekmeye ara verip kısa bir LCD ön izlemesiyle mi silip kalan fotoğraflarla devam ediyorsunuz? Yoksa fotoğraf çekimleriniz bitip bilgisayarınıza fotoğrafları attığınız zaman mı silme işlemine başlıyorsunuz? Belki de tüm fotoğraflarınızı saklıyorsunuz.

Kötü Çektiğinizi Düşündüğünüz Fotoğrafları Siliyor musunuz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde bu hafta yine 3 şık ile size bir soru soruyoruz. “Kötü Çektiğinizi Düşündüğünüz Fotoğrafları Siliyor musunuz?” anket sorusuna karşılık sizden beklediğimiz cevaplar ise aşağıdaki gibi sıralanıyor.

  • Bilgisayarda baktıktan sonra siliyorum.
  • LCD panelden bakıp siliyorum.
  • Çektiğim tüm fotoğrafları saklıyorum.

Anketimiz hafta boyunca Türk Nikon anasayfada ve sağ panelde yer alacaktır. Oylarınızı ve eklemek istedikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

2 comments on “Anket : Kötü Çektiğinizi Düşündüğünüz Fotoğrafları Siliyor musunuz?

  1. Avatar for Alper Orus

    Onur Meler

    Çektiğim tüm fotoğrafları saklıyorum.

Cevap Yazın