Anket : Nikon D600 Almayı Düşünüyor musunuz?

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen haftaki sorumuz DSLR kameranızla ne kadar sıklıkla video çektiğinizle ilgiliydi. Bu hafta sizlere Nikon D600 ile ilgili aklınızdan geçenleri sormak istiyoruz. Özellikle Nikon D600 resmi duyurusu yapıldıktan sonra mevcut DSLR kullanıcılarının kamera alım tercihlerini etkileyecek seviyede giriş seviyesi FX Formatta oluşan yeni segment ve buna bağlı olarak Nikon D600’ün kullanıcıların FX format geçişini destekleyecek nitelikte bir kamera olması, yeni alımları etkileyebilir diye düşünüyoruz.

Bu yüzden anketimizin bu haftaki sorusu basit bir şekilde Nikon D600 Almayı düşünüyor musunuz? şeklinde oluşuyor.

Nikon D600 almayı düşünüyor musunuz?

Nikon D600 duyurusu sonrası sizlere rehber olması açısından yazdığımız Nikon D600 Almalı mıyım? yazısı ile beraber Nikon D600 anket serisini farklı kameralarla birleştirip önümüzdeki haftalarda da devam ettirmeyi düşünüyoruz. Nikon D600 ile ilgili size ilk sorumuz Nikon D600 Almayı düşünüyor musunuz? şeklinde oluşurken şıklarda direkt olarak ilk düşüncelerinizi merak ediyoruz.

  • Evet
  • Hayır

Hafta boyunca Türk Nikon anasayfada ve sağ panelde yer alacak olan anketimiz için oylarınızı ve eklemek istedikleriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

2 comments on “Anket : Nikon D600 Almayı Düşünüyor musunuz?

  1. Avatar for Alper Orus

    basel arbar

    hayır fıyat olarak yuksek biraz daha birktirip d800 almalarını söylerim şahsen d800 kulanıyrorum d600 kulandım elime geçti geçen hafta arada buyuk fark var

  2. nikon d 800 almayı düşünürüm fiyat olarak daha uygun d 600 pahalı geldi bana

Cevap Yazın