Boyner 9. Ulusal Fotoğraf Yarışması 2015 Sonuçları Belli Oldu

“Zamanın Durduğu An” konulu Boyner 9. Ulusal Fotoğraf Yarışması 2015 sonuçları belli oldu. 15 Ekim 2014 tarihinde başlayan fotoğraf yarışması için 2048 kişi toplamda 6643 fotoğraf ile başvuruda bulundu.

Tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılara açık olan Boyner 9. Ulusal Fotoğraf Yarışmasının geçtiğimiz günlerde toplanan jürinin kararları doğrultusunda sonuçları belli oldu ve resmi olarak açıklandı.

Buna göre yarışmada birincilik ödülünü Serap BÜYÜK “Rüzgar” isimli fotoğrafıyla alırken, ikincilik ödülü “Sumrular” isimli fotoğrafıyla Selim TÜMİR‘e, üçüncülük ödülünü ise “Bir An” isimli fotoğrafıyla Ali ŞENEL kazanmış oldu.

9. Boyner Ulusal Fotoğraf Yarışması 2015 Kazananları Belli Oldu

boyner-9-ulusal-fotograf-yarismasi-2015-sonuclari-belli-oldu-01

1.lik Ödülü / SERAP BÜYÜK / Türkiye

boyner-9-ulusal-fotograf-yarismasi-2015-sonuclari-belli-oldu-02

2.lik Ödülü / Selim Tümir / Türkiye

boyner-9-ulusal-fotograf-yarismasi-2015-sonuclari-belli-oldu-03

3.lük Ödülü / Ali Şenel / Türkiye

Yarışma ile ilgili diğer kazanan fotoğrafları TFSF’nin sayfasında bulabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın