Copygram ile Instagram Fotoğraflarınızı Yedekleyin

Sosyal ağ nitelikli fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram, hızlı fotoğraf çekme, farklı efektler yapma ve en önemlisi çok kolay bir şekilde sosyal ağlarda bu fotoğrafları paylaşma imkanı sağlayarak önce iOS ardından Android platformlarındaki mobil uygulamalar sayesinde birçok kişi tarafından beğeni kazanarak popüler oldu.

Geçtiğimiz ay 80 milyon kullanıcıya ulaşan Instagram üzerindeki fotoğraflarınızın yedeğini, yeni bir web uygulaması olan Copygram sayesinde .zip formatında bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz. Bir web uygulaması olan Copygram uygulaması içerisinden diğer kullanıcıları beğenme, yorum yapma, takip etme / etmeme gibi işlemleri yapabiliyorsunuz.

Ücretsiz bir uygulama olan Copygram’ın gelişmekte olan bir diğer özelliği ise yedek aldığınız fotoğrafları baskıya gönderebiliyorsunuz. Masaüstü,laptop ve iPad cihazlarınızdan ulaşabildiğiniz Copygram ile Instagram fotoğraflarınızı basitçe paylaşıp, yedeğini alıp isterseniz baskıya gönderebiliyorsunuz.

Instagram severlere duyurulur!

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın