Instagram Büyümeye Devam Ediyor : 80 Milyon Kullanıcı

Sosyal ağ nitelikli fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram, hızlı fotoğraf çekme, farklı efektler yapma ve en önemlisi çok kolay bir şekilde sosyal ağlarda bu fotoğrafları paylaşma imkanı sağlayarak önce iOS ardından Android platformlarındaki mobil uygulamalar sayesinde birçok kişi tarafından beğeni kazanaraj popüler oldu.

Instagram baş döndürücü bir hızla büyümeye devam ediyor. Hem sosyal ağlardaki fotoğraf paylaşımının üst seviyede olması hem de Instagram’ın 2012 yılında geçirdiği süreç içerisinde Facebook tarafından alınacağı yönündeki haberlerin olumlu etkilerini bu büyümeye sebep olarak gösterebiliriz.

Öyle ya da böyle günümüz mobil teknolojisindeki fotoğraf paylaşım platformlarının en popüleri olan Instagram dün itibariyle 80 milyon kullanıcıya ulaştı. Bu artışın %60’ı ise geçtiğimiz 13 hafta içerisinde oluşmuş. Sadece 14 çalışan ile bu büyümeye ulaşmış bir platform olan Instagram içerisinde her çalışana 5.7 milyon kullanıcı düşüyor.

Instagram üzerinde bugüne kadar 80 milyon kullanıcının paylaştığı fotoğraf sayısı ise 4 milyara ulaşmış durumdadır.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın