DEFSAD 2. Forum Çamlık Fotoğraf Buluşması Sona Erdi

Forum Çamlık ve Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği (DEFSAD) tarafından düzenlenen 2. Forum Çamlık Denizli Fotoğraf Buluşması sona erdi. Serbest konulu fotoğraf yarışmasına amatör ve profesyonel 99 fotoğrafçı 454 fotoğrafla katılmıştır. Cengiz KARLIOVA (AFIAP Fotoğraf Sanatçısı), Atilla AĞIRBAŞ (DEFSAD Başkanı), Mehmet ÇAKIR (DEFSAD Temsilcisi) ve Hakan ELMASTAŞ (Forum Çamlık AVM Müdürü)’dan oluşan seçici kurulun yaptığı değerlendirme sonucunda Sibel TATAROĞLU ALTIN birinci, Murat İLHAN ikinci ve Sedat GÖKÇE üçüncü olmuştur. Hikmet YAVUZAK,  Ali GÜVEN ve Devrim ORAL ise mansiyon ödülüne layık görülmüştür.

Birinci: Sibel TATAROĞLU ALTIN – Aydın

İkinci: Murat İLHAN – Denizli

Üçüncü: Sedat GÖKÇE – Denizli

Mansiyon: Hikmet YAVUZAK – Aydın

Mansiyon: Ali GÜVEN – Denizli

Mansiyon: Devrim ORAL – Denizli

Forum Çamlık Ö.Ö.:Emre SOYTÜRK – İstanbul

DEFSAD Ö.Ö.: Mehmet ÖZTÜRK – Aydın

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Türk Nikon Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmalarını merak ediyorsanız tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın