“Değişen Bodrum’un Değişmeyen Yüzü” Konulu Fotoğraf Yarışması Sona Erdi

Bodrum Kültür ve Sanat Topluluğu (BKST) tarafından düzenlenen “Değişen Bodrum’un Değişmeyen Yüzü” konulu fotoğraf yarışması sona erdi. Bodrum’un henüz kaybolmamış bu değerlerini fotoğraf sanatının olanakları içersinde saptamak ve görsel arşiv oluşturmak amacıyla düzenlenen yarışmaya 87 kişi 393 fotoğrafla katıldı. Cengiz AKDUMAN, (Fotoğraf Sanatçısı), Utku KAYNAR (Fotoğraf Sanatçısı. BUFSAD Başkanı), Ünal ÖZFUÇUCU (Fotoğraf Sanatçısı), Bülent ÖZGÖREN (Fotoğraf Sanatçısı), Erol TURGUT (Doç., MÜ Güzel Sanatlar Fak. Dekan Yrd.)’dan oluşan seçici kurulun yapmış olduğu değerlendirme sonucunda ödül alanlar aşağıdaki gibi olmuştur.

  • Başarı, Kader ONAY – Muğla
  • Başarı, Ahmet ÇAĞLAR – Şırnak
  • Başarı, Mustafa GÖK – Muğla
  • Mansiyon, Ümit KALENDER – Ankara
  • Mansiyon, Elif ŞAHİN – Muğla
  • Mansiyon, Mürvet ÖZER – Kocaeli
Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Türk Nikon Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmalarını merak ediyorsanız tıklayınız.

Başarı, Kader ONAY – Muğla

Başarı, Ahmet ÇAĞLAR – Şırnak

Başarı, Mustafa GÖK – Muğla

Mansiyon, Ümit KALENDER – Ankara

Mansiyon, Elif ŞAHİN – Muğla

Mansiyon, Mürvet ÖZER – Kocaeli

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın