“Dokun Bana” Fotoğraf Yarışması 9 Ekim’e Uzatıldı
Sedef hastalığına dikkati çekmek ve hastalığın bulaşıcı olmadığını duyurmak amacıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasına, 9 Ekim 2014 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Yarışmanın amacı, sedef hastalığının bulaşıcı bir hastalık olmadığını kamuoyuna duyurmak ve sedef hastalarına fotoğraf yoluyla destek olmaktır. Katılımcılar, sedef hastalarının yaşamlarına dokunan, onlardan çekinmemek, uzak durmamak gerektiğini anlatan, yaşam dolu, umut dolu fotoğraflarla yarışmaya katılabilirler.

Fotoğrafların sedef hastalığını doğrudan göstermesi, fotoğraflarda sedef hastalarının yer alması zorunlu olmayacak. Fotoğraf sanatçıları Muammer Yanmaz, Mustafa Seven ile İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Can Bilgili, Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Dr. Ulviye Atılganoğlu ve Sedef Hastaları Dayanışma Derneği Üyesi Sertan Tiryaki’nin seçici kurulunu oluşturduğu yarışma, Ekim ayında sonuçlanacak.

“Dokun Bana” Fotoğraf Yarışması

 

dokun-bana-fotograf-yarismasi

Yarışmada dereceye giren ilk 3 fotoğraf ödüllendirilirken, ödül kazanan fotoğraflarla seçilen diğer fotoğraflara da sergileme hakkı verilecek.  Ödüller ise birinciye Canon 6D – 50 MM 1.8 MM, ikinciye Nikon D5300 – 18-55 MM VR ve üçüncüye Olympus PEN E-P3 fotoğraf makinesi olarak belirlenmiş.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, 18 yaşını dolduran herkesin katılabileceği fotoğraf yarışmasına, bu adresten başvuruda bulunabilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın