“Dört Mevsim Samsun” Fotoğraf Yarışması – Samsun’da İlkbahar Sonuçlandı

Samsun Valiliği’nin düzenlediği “Dört Mevsim Samsun” Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın ikinci etabı olan“Samsun’da İlkbahar” fotoğraf yarışması sonuçlandı. Hatırlarsanız Nisan ayında “Samsun’da Kış” etabı sonlanmıştı. Yarışmanın bu bölümüne 49 katılımcı 214 fotoğrafla katıldı. İzzet KERİBAR, Tuğrul ÇAKAR, Ali BAKAN, Muzaffer KAYAOĞLU ve Mustafa BÜLBÜL’den oluşan seçici kurulun yapmış olduğu değerlendirme sonucunda birinciliği Mehmet Hakan ÖZSARAÇ, ikinciliği Engin GÜNEYSU ve üçüncülüğü ise Recep Ali ÇEVRİM kazandı. Aynı zamanda Ender PEKŞEN, Engin GÜNEYSU ve Mehmet AKYÜZ mansiyon ödülü kazandılar. Ufak bir hatırlatma “Dört Mevsim Samsun” Ulusal Fotoğraf Yarışması‘nın diğer etapları devam etmektedir.

Birinci: Mehmet Hakan ÖZSARAÇ

İkinci: Engin GÜNEYSU

Üçüncü: Recep Ali ÇEVRİM

Mansiyon: Ender PEKŞEN

Mansiyon: Engin GÜNEYSU

Mansiyon: Mehmet AKYÜZ

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Türk Nikon Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın