Dr. Ersin Arslan’ın Anısına Düzenlenen Fotoğraf Yarışması Sona Erdi

Gaziantep’te çalıştığı hastanede bir hasta yakını tarafından bıçaklanarak öldürülen Dr. Ersin Arslan anısına düzenlenen “Gaziantep-Kilis Tabip Odası – GAFSAD Fotoğraf Yarışması” sona erdi. Sadece sağlık çalışanları ve öğrencilerin katılımına açık olan fotoğraf yarışması Prof. Dr. Adnan Ataç (FSK onur üyesi), Yard. Doç. Dr. A. Beyhan Özdemir (9 Eylül Üniv. GSF. Fotoğraf Bölüm Başkanı), Hasan Yelken (GAFSAD), Yakup Yener (GAFSAD), ve Dr. Şaban Alagöz (GKTO ) oluşan jürisi değerlendirmeleri sonucunda Fahri YILMAZ birinciliği kazanmıştır. Yarışmada Abdülkadir AYGÜN ikinci, Gökalp BİLİCİ ise üçüncü olmuştur. Selim TÜMİR, Selnur OKUDAN ve Mahmut KARACA ise mansiyon ile ödüllendirilmiştir.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Türk Nikon Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Birinci: Fahri YILMAZ
2_ Abdulkadir Aygün - 85 (1)-

İkinci: Abdülkadir AYGÜN

3_Gökalp Bilici - 50 (4)-

Üçüncü: Gökalp BİLİCİ

Mansiyon - Selim Tümir                  - 66 (2)-

Mansiyon: Selim TÜMİR

Mansiyon - Selnur Okudan - 132 (5)-

Mansiyon: Selnur OKUDAN

Mansiyon -Mahmut Karaca 39 (1)-

Mansiyon: Mahmut KARACA

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın