Dünyanın En Sevilen Seri Katili ve Nikon D800

Bir seri katil ile bir Nikon kameranın ne işi olabilir diyebilirsiniz. Biz size kısaca Nikon D800 Hollywood’a merhaba dedi diyelim ve daha fazla meraklandırmadan detaylara geçelim 🙂

Hollywood yapımı ve 6 sezondur Amerika’nın Showtime kanalı üzerinden izleyicilerle buluşan Dexter dizisinin 30 Eylül 2012’de 7. sezon premieri olacak. Bir seri katilin hayatını yansıtan Dexter dizisinin bu yeni sezonunda ise 2012 yılının en çok konuşulan profesyonel DSLR kamerası Nikon D800, 36 megapiksel ile Hollywood semalarında Dexter ekibine yardımcı olacak.

Nikon USA tarafından 07 Eylül 2012’de yapılan basın duyurusu ile Showtime’ın Dexter dizisinin yanısıra FX kanalının Wilfred dizisinde de Nikon D800’ün sağladığı esneklikten faydalanılacağı belirtiliyor.

Dexter’da çekim için oluşturulmuş mevcut kuruluma ek olarak kullanılacak olan Nikon D800 için dizinin karanlık ortamından Miami’nin güneşine kadar kolayca entegre olması yanısıra, özellikle tek sahnelerdeki çoklu kamera çekimlerinde önemli bir zaman tasarrufu sağladığı belirtiliyor.

30 Eylül’de yayınlanacak Dexter 7. Sezon 1. Bölüm için çekim ekibinden kamera operatörü Eric Flecther, gece çekilen bir benzin istasyonu sahnesini anlatıyor. “Nikon D800 ile çekilen sahneler çekimlerde kullanılan ana kameraların ilk birim çekimlerinden tamamen farksız ve kusursuz. İlk bölümde yer alan benzin istasyonundaki gece çekiminde çerçevede istasyonun ışıkları ve derin karanlık alanlar vardı. D800 sahnenin tam dinamik aralığını yakaldı ve muhteşem görünüyordu.” Benzer şekilde post prodüksiyon aşamasında birincil ana kameraların çekimleriyle Nikon D800’ün çekimlerini karşılaştırdıklarında fark görülmediği belirtiliyor.

Dexter severlerin ve Nikon D800 sahibi olanların bu ilk bölümü ve Dexter’ın bu sezon yayınlanacak bölümlerini daha farklı bir gözle izleyeceklerini tahmin ediyoruz.

 

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın