E.C.A. ve NAT GEO Tanzanya’da Maasai Safarisine Gönderiyor [E.C.A ile Doğayı Keşfet]

“E.C.A. İle Keşfet” Kampanyası kapsamında düzenlediği fotoğraf yarışmasıyla E.C.A., kazanan talihliyi Afrika kıtasında macera dolu bir doğa keşfi yolculuğuna davet ediyor. E.C.A., sosyal paylaşım sitesi https://www.facebook.com/ecailekesfet sayfasında gerçekleştirdiği “E.C.A. ile Doğayı, Doğal Yaşamı Keşfet” projesiyle çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında amatör ya da profesyonel, fotoğraf çekmeyi seven herkes, çevre ve doğa temalı fotoğraflarını facebook sayfasında yer alan aplikasyona yükleyerek yarışmaya katılabiliyor. Yüklenen fotoğraflar, uygulama sayfasında açılan galeriden izlenebiliyor. Her hafta ayrıca yapılacak oylama ile haftanın fotoğrafını çeken yarışmacıları sürpriz hediyeler bekliyor. 13 Ekim’de başlayacak yarışma 30 Kasım‘a kadar devam ediyor ve yarışma sonunda jüri üyeleri tarafından kazanan fotoğrafın sahibi kendi seçtiği bir arkadaşı ile birlikte Afrika Tanzanya Maasai’de National Geographic kaşifiyle birlikte doğa keşfi yolculuğu yapmaya hak kazanıyor.

Jüri üyeleri arasında Çağatay Karaçizmeli, Mehmet N. Acar ve Ömer Orhun ve Engin Güneysu yer alıyor. Jüri, uygulamaya yüklenen fotoğraflar arasında yapacakları elemeler sonucunda kazanan fotoğrafçıyı 3 Aralık Pazartesi günü kamuoyuna açıklanacak. Kazanan talihli bir arkadaşı ile birlikte Afrika Tanzanya’da macera dolu doğa keşfi yolculuğuna çıkıyor. Katılımcılar, facebook adresinde yer alan E.C.A. ile Doğayı Keşfet Uygulaması Katılım Koşulları sayfasını ziyaret ederek yarışmanın tüm detayları ve katılım koşulları hakkında ayrıntılı bilgi alabiliyor.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın