En Çok Hangi Çiçeğin Fotoğrafını Çekmeyi Seviyorsunuz? Anketi Sonuçlandı

Türk Nikon haftalık anket serisinde geçen hafta sizlere ısınan havalar, ilkbaharın ılık yüzü ve baharın gelmesiyle birlikte birbirinden güzel rengarenk çiçeklerle ilgili genel bir soru sormuştuk. Geçen haftaki anket sorusu en çok hangi çiçeğin fotoğrafını çekmeyi seviyorsunuz şeklinde oluşmuştu.

Kompakt veya DSLR fotoğraf makineniz ile fotoğraflamayı en çok sevdiğiniz çiçek hangisi diye sormuştuk. Sizlerden gelen oylarla “En Çok Hangi Çiçeğin Fotoğrafını Çekmeyi Seviyorsunuz?” anketi sonuçlanmış oldu.

Türk Nikon ana sayfa üzerinde açık olan ankete katılım oranı ve cevaplarına dair detayları ise hem size hem kendimize bilgi olması açısından aşağıda grafik olarak sunuyoruz.

En Çok Hangi Çiçeğin Fotoğrafını Çekmeyi Seviyorsunuz? Anketi Sonuçlandı

en_cok_hangi_cicek_fotografi

 

Kısaca toparlamak gerekirse anketimize oy kullanan toplam 376 kişiden 118′i en çok fotoğrafını çekmeyi sevdiği çiçek olarak “Lale” seçeneğini işaretlemiş. En yüksek oyu da lale almış gözüküyor. Lale’den sonra 106 oy ile en fazla talep gören çiçek ise Papatya olmuş. Aşıkların vazgeçilmez çiçeği Gül 89 oy alırken, Sümbül için 19 oy kullanılmış.

Her hafta farklı bir soruyla sizlerin karşısına çıkacak Türk Nikon Haftalık Anketi’nin sizlerin katkılarıyla fotoğraf dünyasında farklı bir arşiv oluşturacağını düşünüyoruz. Oylarınız için teşekkür ediyoruz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

Bir yorum var“En Çok Hangi Çiçeğin Fotoğrafını Çekmeyi Seviyorsunuz? Anketi Sonuçlandı

  1. Avatar for Alper Orus

    Turan Babacan

    Ben şıklarda belirli “Farketmez” seçeneği aramıştım. Olmadığı için oy kullanmadım.

Cevap Yazın