‘En Güzel Lale’ Fotoğraf Yarışması

2010 Avrupa Kültür Başkenti olan İstanbul’un uluslararası platformda da sembolü haline gelen Laleler için bu sene onuncusu düzenlenen İstanbul Lale Festivali kapsamında “En Güzel Lale” fotoğraf yarışması düzenlenmektedir.

İstanbul Lale Festivali kapsamında Nisan ayı süresince Emirgan Korusu ve Göztepe 60. Yıl Parkı, çeşitli etkinliklere sahne olacak. 3 Mayıs’a kadar devam edecek lale festivali, bu baharda da parklarda, meydanlarda, bahçelerde kutlanıyor olacak. Ayrıca Dünyada bir ilk olan ve 545 bin lale kullanılacağı “Lale Halısı” da, Sultanahmet Meydanı’nda hayat bulacak.

2005 yılından bu yana lale yarışması düzenleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında İstanbul’umuzu Lale ile yine bir fotoğraf yarışması aracılığıyla buluşturuyor. Katılımcıların çekecekleri, İstanbul’un koru, park, bahçe, yeşil alanlarında pek çok bölgede yer alan peyzaj çalışması fotoğrafları, makro Lale fotoğrafları ve İstanbulluların Lale ile buluşmalarını betimleyen kadrajlar, yarışmanın konusu dâhilinde değerlendirilecektir.

En Güzel Lale 2016 Fotoğraf Yarışması

'En Güzel Lale' Fotoğraf Yarışması

Her fotoğrafçı en fazla 4 (dört) adet Renkli veya Siyah-Beyaz eser ile fotoğraf yarışmasına katılabilecektir. Fotoğrafların çeşitli dijital fotoğraf işleme programları ile işlenmesine yönelik herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır.

Hatırlatalım  yarışmaya gönderilecek fotoğrafların 2016 yılı içerisinde çekilmiş olması gerekmektedir. Önceki yıllarda çekilmiş fotoğraflarla katılım, kural ihlali sayılacaktır.

ÖDÜLLER: 

  • 1.lik Ödülü : 3.000,00          TL
  • 2.lik Ödülü : 2.000,00          TL
  • 3.lük Ödülü : 1.500,00          TL
  • Mansiyon (3 adet) : 1.500,00          TL
  • Satın alma (en fazla 50 adet) :    300,00          TL

YARIŞMA TAKVİMİ:

  • Yarışmanın Başlama Tarihi : 22.03.2015
  • Son Başvuru tarihi : 01.05.2016 saat 23.00 (TSI)
  • Seçici Kurul Değerlendirmesi : 07.05.2016
  • Sonuçların Açıklanması : 15.05.2016

“En Güzel Lale” fotoğraf yarışmasına başvurularınızı TFSF üzerinden yapabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın