En iyi Instagram Hikaye (Story) Uygulamaları

En iyi Instagram Hikaye (Story) Uygulamaları ! Instagram’da daha güzel hikayeler oluşturmanız için birbirinden farklı uygulamaları sizin için toparladık.

Mobil fotoğrafçılık yani bir akıllı telefon veya mobil cihaz kullanılarak çekilen fotoğraflar için en sık kullanılan platformlardan birisi Instagram’dır. Mobil cihazlardaki kameraların her yeni modelde daha iyi ve daha gelişmiş hale gelmesi özellikle sosyal medya tarafında Instagram’ın daha sık kullanılması anlamına geliyor.

Instagram hikayelerin devreye girmesi ile çoğu kişi fotoğraf paylaşımını buradan yapmayı tercih ediyor. “Stories” yani hikaye özelliği ile Instagram’da 24 saat içerisinde otomatik olarak silinen fotoğrafların kullanıcılarla buluşuyor. Bu şekilde takipçileriniz paylaştığınız fotoğrafları görüyor ve bunlar 24 saat içerisinde siliniyor..

Instagram hikaye uygulamaları için mevcut fotoğraf düzenleme işlemlerinden farklı olabilecek çok sayıda uygulamayı sayabiliriz. Bugün sadece Instagram story düzenleme ve çarpıcı hikayeler yaratmak için olan uyglamalardan seçimler yapacağız. Bildiğiniz üzere bu uygulamalar mobil işletim sistemleri iPhone için iOS ve Android telefonlar üzerinde kullanılabiliyor. Bu uygulamalar sayesinde Instagram kullanıcıları çok daha etkileyici ve güzel hikayeler (story) oluşturabiliyorlar.

Eğer Instagram hikayelerinize daha profesyonel bir görünüm kazandırarak sosyal medya üzerindeki katlımcılarınızı etkilemek istiyorsanız, işte kullanabileceğiniz en iyi Instagram hikaye uygulamaları.

Instagram Hikayeler için Kullanabileceğiniz En iyi Uygulamalar

Unfold

Instagram Hikayeleri şablonlarını kullanmak, hikaye içeriğinizi yükseltmenin en kolay yollarından biridir! Unfold, 200’den fazla hazır şablonla birlikte gelmektedir. Bunların çoğu kullanıcılara ücretsiz olarak sunulurken bazıları için ücretli üyelik gerektirmektedir. Unfold’da çeşitli yazı tipleri ve stiller yer almaktadır. Bu da, hikayenize ekleyeceğiniz yazıları çok daha güzel bir hale getirmenize olanak sağlayacaktır.

Adobe Photoshop’ta şablon oluşturmakta veya kullanmakta rahat değilseniz, Instagram Hikayeleri için Unfold uygulamasını kullanarak telefonunuzda şablonlar oluşturabilirsiniz.

Ayrıca hikayenizi “Hikaye modu” ile önizleyebilirsiniz. Bu size yayınlamadan önce hikayelerinizin Instagram’da nasıl görüneceğini görme şansı verir. Eğer Instagram hikayelerinize daha uyumlu bir görünüm kazandırmanın hızlı ve kolay bir yolunu arıyorsanız, Unfold’u iPhone veya Android işletim sistemli telefonunuza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Unfold Instagram hikaye uygulamasını ücretsiz indirin: iOS & Android

Mojo

Instagram hikayelerinizi canlandıracak ilk uygulamamız Mojo! Mojo çarpıcı görsellikle hikayeler oluştururken, müzik ekleme özelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Mojo uygulaması, Instagram hikayelerine animasyon eklemek, süper göz alıcı içerikler oluşturmanın harika bir yolu ve etkili video hikayeleri oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.

Uygulama, yayınladığınız içerik türü ne olursa olsun yüzlerce animasyonlu şablon içermektedir. Tamamen özelleştirilebilir şablonlar sayesinde kırpmayı, efektler eklemeyi, başlıkları, animasyon ve renkleri değiştirmeyi kolay yaparsınız.

Mojo Instagram hikaye uygulamasını ücretsiz indirin: iOS

Canva

Canva’nın mobil uygulaması, güzel Instagram hikayeleri için şablonlar oluşturmanın bir başka basit yollarından birisidir. Uygulama her açıdan kullanıcılara yaratıcı esneklik sunma konusunda başarılıdır.

Kendi şablonlarınızı sıfırdan tasarlamaktan yazı tiplerini, görüntüleri, renkleri ve düzenleri özelleştirmeye kadar, uygulamayı kendinize özel hale getirebilirsiniz.

Instagram hikayeleri için, aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda hazır şablon bulunuyor. Arzu ederseniz şablonunuzu milyonlarca arka plan seçeneği, 130 farklı yazı tipi ve tonlarca grafikle özelleştirebilirsiniz.

Canva Instagram hikaye uygulamasını ücretsiz indirin: iOS & Android

Storyluxe

Karşınızda kullanıcıların dikkatini çeken en son Instagram hikayeler şablon uygulaması, yeni Storyluxe!

Uygulama, polaroid ve anlık film şablonları, neon, çiçek ve çok daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli dinamik Instagram hikaye şablonlarıyla doludur.

Piyasadaki en güncel ve yaratıcı şablonlara sahip olmasıyla biliniyor. Ardından, hikayenizi Storyluxe’un filtreleri, arka plan dokuları ve Instagram estetiğinize uyacak renklerle geliştirebilirsiniz.

Storyluxe Instagram hikaye uygulamasını ücretsiz indirme: iOS (premium abonelik için ayda 2.99$)

A Design Kit

A Design Kit, fotoğraflarınıza hayat katmanın eğlenceli bir yoludur. Uygulama, doğrudan fotoğraflarınızın üzerine doku veya renk çizmenize olanak tanıyan çıkartmalar, arka planlar ve gerçekçi fırçalarla doludur.

A Design Kit, takipçilerinizi etkilemenizi sağlayacak, benzersiz, göz alıcı Hikayeler oluşturmak için harika bir uygulama! İlham arıyorsanız, topluluktaki diğer kullanıcıların tasarımlarına göz atmak için #ADesignKit hashtagini takip edebilirsiniz.

A Design Kit Instagram hikaye uygulamasını ücretsiz indirme: iOS

Bu yazıda kullanabileceğiniz en iyi Instagram hikaye uygulamaları için bir liste oluşturduk. Böylelikle öne çıkan mobil uygulamaları ve bu sayede Instagram hikayelerini nasıl daha iyi hale getirebileceğiniz hakkında bilgiler aktarmış olduk. Eklemek istedikleriniz varsa yorumlarınızda belirtebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın