Engel Değil Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Ege Üniversitesi Rektörlüğü Engelli Çocuklar Rehabilitasyon ve Eğitim Parkı Araştırma Uygulama Merkezi ve Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen Engel Değil Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

02 Mayıs itibariyle sonuçlanan yarışmaya toplam 386 kişi katılmış ve katılımcılar 1089 adet fotoğraf göndererek yarışmaya başvuruda bulunmuşlar.

Sayısal kategoride düzenlenen yarışmanın birincisi İstanbul’dan Fatih BALKAN, ikincisi Aydın’dan Yılmaz TOPÇU ve üçüncü olan fotoğrafın sahibi Karaman’dan yarışmaya katılan Muhammet ÖZPINAR oldu.

Engel Değil Ulusal Fotoğraf Yarışması Kazananları Belli Oldu

Engel Değil Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

1. lik Ödülü alan Fotoğraf

Fotoğraf yarışması, toplumda, engelliliğe yönelik acıma, dışlama, ayrışma ve/veya sınıflama olmaksızın birlikte yaşama kültürünün gelişimi için güncel sorunlara değinme amacı taşımaktadır.

Engel Değil Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

2. lik Ödülü alan Fotoğraf

Engel Değil Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

3. lük Ödülü alan Fotoğraf

Engelli bireylerin yaşadığı istihdam sorunlarına, kent yaşamına ilişkin engellere veya olumsuz, rencide edici toplumsal önyargılar başta olmak üzere güncel sorunlara odaklanması durumunu anlatan yarışmada 1.lik ödülünü kazanan kişiye 3000 TL, 2.lik ödülünü kazanan kişiye 2000 TL ve 3.lük ödülü için 1.000 TL verilirken, Ege Üniversitesi 60. Yıl ve Bornova Belediyesi özel ödüllerini kazanan eserlere 1000 TL verildi.

Yarışma ile ilgili ödül kazanan ve sergilenen diğer fotoğrafları TFSF’nin sayfasında bulabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın