Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Akıllı telefon, tablet gibi mobil cihazlarda kullanabileceğiniz ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamaları için bir liste oluşturuyoruz.

Bu mobil uygulamalar sayesinde fotoğraflarınızı arşivleyip depolayabilir, çerçeve, kolaj, tonlama gibi basit düzenleme işlemlerini yapabilirsizin. Bu sayede fotoğraflarınızdaki pürüzleri çeşitli fotoğraf filtreleri ile gidermeniz mümkün olabilmektedir.

Bu aşamada telefonunuzun uygulama mağazasında fotoğraf düzenleme uygulamaları (photo editor) diye arattığınızda çıkan sonuçlar arasında kaybolmamanız için ücretsiz olanlar içerisinde öne çıkanları listelemeye çalıştık.

Mobil Cihazlar için Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Peki hangi uygulamalar tercih edilmeli? İşte yapmak istediklerinize göre farklı özellikler sunan fotoğraf düzenleme uygulamaları arasından sizin için seçtiklerimiz.

1. Photoshop Express

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Fotoğraf düzenleme denildiğinde muhtemelen aklınıza ilk olarak Photoshop geliyordur. Bilgisayar ortamında ücretli olan bu yazılımı mobil cihazlarda da kullanmak mümkün. Üstelik mobil platformalarda Photoshop Express‘in en güzel yanı ücretsiz bir uygulama olması. Temel seviyedeki tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan uygulama ile fotoğraflarınızı kırpın, düzleştirin, döndürün, çevirin ya da kırmızı gözü düzeltin.

Photoshop Express uygulamasını indirebileceğiniz platformlar : iOS | Android | Windows Phone

2. Google Fotoğraflar

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Başta Android için geliştirilen Google uygulamalarının muhtemelen en verimli olanı. Özellikle kullanıcıya sunduğu sınırsız fotoğraf yedekleme imkanının yanı sıra ışık, kontrast, renk ve vinyet ayarlaması yapın veya fotoğraflarınızın tek bir dokunuşla harika görünmesini sağlamak için 14 fotoğraf filtresi sunuyor. Google Fotoğraflar ile eş zamanlı bir şekilde fotoğraflaerınızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

Google Fotoğraflar uygulamasını indirebileceğiniz platformlar : iOS | Android

3. Lifecake

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları lifecake

Bir mobil uygulama olarak mağazalardan inririlebilen Lifecake, ailelerin çocuklarıyla mutlu anlarını ve buna yönelik paylaşımlarını içeren bir platformdu. 2015 yılında Canon tarafından satın alınan uygulama yine benzer bir şekilde zaman tüneli eşliğinde arşivlenmiş fotoğrafların ve videoların akışını sunuyor. Elbette fotoğraf düzenleme imkanı mevcut.
Lifecake uygulamasını indirebileceğiniz platformlar : iOS | Android

4. Pixlr Express

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları pixlr

Pixlr Express uygulaması ile fotoğraflarınıza çerçeve, efekt ve filtre ekleyebilir ya da güzel kolajlar hazırlayabilirsiniz. Ücretsiz bir uygulamaya göre oldukça fazla özellik sunan Pixlr, aynı zamanda fotoğraflarınızın üzerine yazı ekleyebilmenizi sağlıyor. Kullanıcılar tarafından beğenilen bu mobil uygulamayı akıllı telefonunuzda kullanabilirsiniz.

Pixlr uygulamasını indirebileceğiniz platformlar : iOS | Android

5. Fotor

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları fotor

Bir diğer fotoğraf düzenleme uygulaması olan Fotor, aynı zamanda uygulama içerisinden fotoğraf çekme imkanı sağlıyor. Hatta çekim yaparken sunulan filtrelerden ve efektlerden yararlanabiliyorsunuz. Daha net bir fotoğraf oluşturmak için yapılması gerekenleri otomatik düzeltme seçeneği sayesinde sunan uygulama farklı birçok filtre seçenekleri ile öne çıkıyor. Fotor, BBC tarafından Photoshop’un hafif ve uygun bir versiyonu olarak övülmektedir.

Fotor uygulamasını indirebileceğiniz platformlar : iOS | Android

6. Lensical

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları lensical

Daha çok fotoğraflardaki yüz hatlarını değiştirme, yaşlandırma, gençleştirme vb gibi özellikler sunan Lensical uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor. Özellikle kişilerin yüz hatları ile oynamak isteyenler için ideal. Bunun dışında fotoğraflardaki pürüzleri düzeltebilen ve filtre ekleyebileceğiniz mobil uygulama, şu an için sadece iOS platformunda hizmet veriyor.

Lensical uygulamasını indirebileceğiniz platformlar : iOS

7. Sktchy

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları sktchy

Sanat üzerinden insanları buluşturmayı hedefleyen bir mottoya sahip mobil uygulama, Sktchy. Basitçe çektiğiniz fotoğrafları eskiz veya çizime dönüştürebiliyor. Düzenlediğiniz fotoğrafları, diğer kullanıcılarla paylaşabilir ve yine onların paylaştıklarını inceleyebilirsiniz. Sadece iOS platformunda yer alan mobil uygulama güzel efekt ve filtre seçenekleri sunuyor.

Sktchy uygulamasını indirebileceğiniz platformlar : iOS

8. Camera360

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları camera 360

Fotoğraflarınız için eğlenceli filtre ve efektler arıyorsanız Camera360 uygulaması tam size göre. İçeriğinde sayısız eğlenceli sticker bulunduran uygulama, birçok küçük resmi ve emoji’leri fotoğraflarınız üzerine eklemenize imkan sağlıyor.

Sktchy uygulamasını indirebileceğiniz platformlar : iOS | Android | Windows Phone

9. Snapseed

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları snapseed

Snapseed, fotoğraflar üzerindeki etkileyici efekt ve filtreleri dışında kolay kullanımı ile ön plana çıkıyor. Google tarafından geliştirilen eksiksiz ve profesyonel bu fotoğraf düzenleme uygulaması, fotoğraflarınız için iyileştirme, fırça, yapı, HDR, perspektif de dahil olmak üzere 25 araç ve ƒiltre içermektedir.

Snapseed uygulamasını indirebileceğiniz platformlar : iOS | Android

10. Aviary

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları aviary

Fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında gelişmiş özelliklere sahip Aviary sayesinde hızlı ve etkili değişiklikler yapabiliyorsunuz. Ücretsiz mobil uygulama, bünyesinde onlarca farklı düzenleme seçeneği, filtre ve efekt barındırıyor. Tek dokunuş ile düzenleme, sayısız çerçeve, efektler ve stickerlar sayabileceklerimiz özellikleri arasında yer alıyor.

Aviary uygulamasını indirebileceğiniz platformlar : iOS | Android

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın