Fujifilm Instax Square SQ6 Özellikleri ve Fiyatı

Fujifilm, kare formatındaki yeni analog fotoğraf makinesini tanıttı.  Yeni anlık film (şipşak) kamera Instax Square SQ6’nın özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi detaylarını bu yazıda bulabilirsiniz.

Fuji’nin anlık film kameraları serisinde ilk olarak Instax Square SQ10 dijital ile tanışmıştık. Ülkemizde 1.439 TL fiyat etiketiyle satışa sunulan bu modelin ardından Share SP-3 SQ mobil yazıcı sunulmuştu. Şimdi ise 62mm kare (2.4 inç) fotoğraflar çekebilen ilk anlık film kamerası Instax Square SQ6 satışa sunulmuş oldu.

Dijital fonksiyonları olmadan eski nostaljik günleri yaşatan Fujifilm Instax Square SQ6, şirketin ilk kare formunda 1:1 analog kamerası olma özelliğini taşıyor.

Fujifilm Instax Square SQ6 Özellikleri

2,4 x 2,4 inç kare baskılar üreten basit ve eğlenceli bir anlık film kamerası olan Fujifilm Instax Square SQ6 beraberinde Fujinon 65.75mm f/12.6 objektife sahip. Otomatik pozlama kontrolü özelliğiyle gelen 1:1 en boy oranına sahip anlık kameranın minimum odaklama mesafesi ise 11.8″. 

Turuncu, mor ve yeşil olmak üzere üç renk filtresi ile gelen modelin özellikler içeriğinde selfie modu da bulunuyor. 10 saniye zamanlayıcı ve bir tripod yuvası da makine de sunulan diğer özellikler arasında. Deklanşöre iki kez basarak iki görüntüyü tek bir film üzerine yerleştirmenize izin veren çift pozlama modunu kullanabiliyorsunuz. Ayrıca yakın çekimler için makro modu ve doğa harikalarını yakalamak isteyenler için manzara modu bulunuyor.

Fujifilm Instax Square SQ6 Özellikleri ve Fiyatı

Temel Özellikler

  • FUJIFILM INSTAX SQUARE filmleriyle uyumludur (ayrı olarak satın alınır).
  • Resim boyutu – 62 mm x 62 mm / 2,4in. x 2.4in.
  • Geri çekilebilir lens, 2 bileşen, 2 eleman, f = 65.75 mm, 1: 12.6.
  • Üç motorlu odaklama modu: Makro Modu (0.3m – 0.5m / 1ft. -1.6ft.), Normal Mod (0,5m – 2m / 1,6ft – 6,6ft), Manzara Modu (2m / 6,6ft ve üstü) ).
  • Programlanmış elektronik deklanşör, 1,6 sn – 1/400 sn.
  • Otomatik, Kilitleme aralığı (ISO 800): LV 5 – LV 15,5, Pozlama telafisi: ± 2/3 EV.
  • Yaklaşık 10 saniyelik gecikme ile elektronik kontrollü otomatik zamanlama
  • Çekim modu (otomatik, selfie, makro, manzara, çift pozlama), parlaklık ayarı, flaş bastırma ve otomatik zamanlama modu ile LED ekran.
  • İki adet CR2 / DL CR2 lityum pil.
  • Kapasite: Yeni CR2 / DL CR2 lityum pilleri ile yaklaşık 30 INSTAX SQUARE 10 paket film paketi.
  • Tripod soketi (tripod ayrıca satılır).

Fujifilm Instax Square SQ6 Fiyatı ve Çıkış Tarihi:

Fujifilm Instax Square SQ6 satış fiyatı 129.95$ olarak belirlenmiş. Beraberinde Fujifilm Instax film alırsanız ekstra 12.54$ vermeniz gerekiyor. Fuji’nin analog film kamerası 25 Mayıs 2018 tarihinden itibaren Amerika ve Kanada’da satışa sunulacak.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın