Gebze’yi Her Açıdan Yansıtan Fotoğraflar Seçildi

Gebze’nin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile kentin turistik değerlerini fotoğraf sanatıyla açığa çıkarmak, Gebze’nin fark edilmeyen güzelliklerini keşfederek kente aidiyet bilincini artırmak amacıyla Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen “Her Açıdan Gebze” konulu “1. Ulusal Fotoğraf Yarışması” sona erdi. Prof.Dr. Özer Kanburoğlu (KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Fot. Böl. Başk.), Merih AKOĞUL (Fotoğraf Sanatçısı-Yazar), Cengizhan Günesen (Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı), Ahmet KISBET (Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı) ve Osman Nuri Çiriş (Gebze Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı) ‘den oluşan jüri üyeleri yarışmaya katılan 168 kişiye ait 679 fotoğrafı değerlendirmiştir. Yapılan değerlendirme sonucunda birinciliği Emre SOYTÜRK, ikinciliği İsmail OKUR ve üçüncülüğü ise Arzu İBRANOĞLU kazanmıştır. Sare KURAL (2 fotoğrafı) ve Funda BEKİZ ise mansiyon, Ali Fuat ALTIN jüri özel ödülü, Cüneyt ÇELİK ise Gebze belediyesi özel ödülünü kazanmışlardır.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Türk Nikon Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Birinci: Emre SOYTÜRK
İkinci: İsmail OKUR

İkinci: İsmail OKUR

Üçünci: Arzu İBRANOĞLU

Üçünci: Arzu İBRANOĞLU

Mansiyon: Sare KURAL

Mansiyon: Sare KURAL

Mansiyon: Sare KURAL

Mansiyon: Sare KURAL

Mansiyon : Funda BEKİZ

Mansiyon : Funda BEKİZ

Jüri Özel Ödülü: Ali Fuat ALTIN

Jüri Özel Ödülü: Ali Fuat ALTIN

Gebze Bel. Özel Ödülü: Cüneyt ÇELİK

Gebze Bel. Özel Ödülü: Cüneyt ÇELİK

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

Görüşler

Bir yorum var“Gebze’yi Her Açıdan Yansıtan Fotoğraflar Seçildi

  1. bu ne yaa hep aynı isimler bu kentte ne zaman yarısma olsa kazananlar hep aynı yahu bu şehirde başka fotoğraf cekebilen yok mu?

Cevap Yazın