Google Nik Collection Fotoğraf Araçları Artık Ücretsiz

Google Nik Collection fotoğraf araçları artık ücretsiz bir şekilde indirilebilir. Google Nik Collection adını taşıyan ve yedi masaüstü eklentisinden oluşan fotoğrafçılık araçlarına erişmek artık çok kolay.

Google bugün yaptığı resmi açıklama ile Nik Collection araçları olan Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, HDR Efex Pro, Sharpener Pro, ve Dfine plug-in’lerinin tamamen ücretsiz olarak erişilebileceğini belirtmiş oldu. Google Nik Collection fotoğraf araçları, renk düzenleme, efekt ekleme ve fotoğrafları keskinleştirme gibi birçok farklı iyileştirme yapabilmenize olanak tanıyor.

google-nik-collection-now-available-free

Google Nik Collection Fotoğraf Araçları Artık Ücretsiz

Nik Collection, Google’ın Alman geliştirici Nik’i mobil düzenleme uygulaması Snapseed için satın almasıyla birlikte 2014 yılında bünyesine kattığı bir şirket. Google, 449.95 dolar karşılığında erişilebilen koleksiyonun fiyatını yakın zamanda 149 dolara kadar indirmişti.

Nik Collection eklentilerinin sayısı Google’ın satın almasıyla birlikte yediye yükselmişti ve yukarıda belirtilen eklentiler Photoshop, Lightroom ve Aperture gibi fotoğraf düzenleme programları üzerinde çalıştırılabiliyor.

Google+ üzerinden yapılan açıklamaya göre Nik Collection fotoğraf araçlarını 2016 yılı içerisinde 149 dolar karşılığında satın alanlara paraları iade edilecek. Her ne kadar Google’ın Nik Collection’ı bu şekilde ücretsiz bir şekle sokması geliştirme sürecinin etkin devam etmeyeceği anlamına gelse de böyle bir setin ücretsiz olarak kullanılabilecek olması güzel bir haber niteliği taşıyor.

Google Nik Collection’ı ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın