“Gözün Alabildiğine – YEŞİL” Konulu Fotoğraf Yarışması Sona Erdi

Yaşadığımız “an”lar, izlenimlerimiz, hayallerimiz ve her geçen gün değişen çevremiz…Monotonlaşan yaşamımız ve ilişkilerimiz sonucu baktığımız ama göremediğimiz nice ayrıntılar, güzellikler, yaşam biçimleri, coğrafyalar, tarihler, anılar var. Çağın Göz Hastanesi düzenlediği “Gözün Alabildiğine – YEŞİL” konulu bu fotoğraf yarışması ile bakıp göremediklerimizi, fotoğraf sanatının ve fotoğrafçıların yorumları ile toplumla paylaşmak ve görme organımızın sağlığına dikkat etmemizi, görme bozukluklarının neden olduğu olumsuzluklara dikkat çekerek bilinçlenmemizi sağlamak amacıyla fotoğraf sanatına ve fotoğrafçılara destek vermeyi amaçlamıştır. Fotoğraf yarışmasına 392 amatör veya profesyonel fotoğrafçı 1477  fotoğrafla katılmıştır. İzzet KERİBAR, Merih AKOĞUL, Süha KOCAOĞLU, Cengizhan GÜNESEN ve Dr.Alper ÇUKUR’dan oluşan seçici kurul yapmış olduğu değerlendirme sonucunda Kemal ÖZKILIÇ birinci olmuştur. Yarışmada Gürsel Egemen ERGİN ikinci, Berna DURSUN ise üçüncü olmuştur. Jüri üyeleri Adil EMEKTAR, Güneş Melahat ÇİÇEK ve Mehmet KARACA’yı mansiyon ile ödüllendirmiştir.

Birinci : Kemal ÖZKILIÇ – Giresun

İkinci : Gürsel Egemen ERGİN – Bursa

Üçüncü : Berna DURSUN – Antalya

Mansiyon : Adil EMEKTAR – Kocaeli

Mansiyon : Güneş Melahat ÇİÇEK – İstanbul

Mansiyon : Mehmet KARACA – Kahramanmaraş

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmalarını merak ediyorsanız tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın