Gülümseten Fotoğraflar Seçildi – Nesiller Boyu Gülümseyin Fotoğraf Yarışması Sona Erdi

Canped, Canbebe ve Helen Harper markalarımızın katkısıyla düzenlenen Nesiller Boyu Gülümseyin fotoğraf yarışması, Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve gülümseten fotoğrafları bir araya topladı. Türkiye’nin değerli fotoğraf sanatçıları Ara Güler, Erdal Yazıcı ve Yusuf Darıyerli’nin yaptıkları değerlendirme sonucunda, yarışmada ödül alan fotoğraflar belirlendi. Sevginin ve mutluluğun insan çehresinden çevresine doğru yayıldığı anlardan oluşan, bir gülümsemenin, bir dokunuşun, bir kucaklaşmanın nesilden nesle nasıl geçtiğini anlatan, iki veya üç neslin bir arada bulunduğu ödül alan fotoğrafları aşağıda siz değerli takipçilerimizin beğenisine sunuyoruz.

Nesiller Boyu Gülümseyin Fotoğraf Yarışması Sonucu

  • 1. Önder Oflazoglu – İstanbul
  • 2. Cihan Zorlu – İzmir
  • 3. Nebiye Azak – Kocaeli
  • Mansiyon. Erol Sesi – Bursa
  • Instagram – Nergis Gözlüoğlu
1. Önder Oflazoglu – İstanbul 2. Cihan Zorlu – İzmir
3.Nebiye Azak - Kocaeli

3.Nebiye Azak – Kocaeli

Mansiyon. Erol Sesi - Bursa

Mansiyon. Erol Sesi – Bursa

Instagram – Nergis Gözlüoğlu

Sergilenmeye hak kazanan fotoğraflar için tıklayınız.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Türk Nikon Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmalarını merak ediyorsanız tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın