“Hayat ve Demiryolu” Konulu Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Dünü ve bugünü ile ülkemiz demiryollarını ve demiryollarımızda yaşanan güncel gelişmeleri fotoğraf sanatı yoluyla kamuoyu ile paylaşmak amacıyla, TCDD ve Ankara Demirspor Kulübü’nün desteği ile Demiryolcuyuz Derneği tarafından düzenlenen “Hayat ve Demiryolu” konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Yarışmayla ilgili oluşturulan Seçici Kurul’un  241 katılımcının 851 fotoğrafını değerlendirmesi sonucunda; Tacettin YÜKSEL’in  “Makinist” adlı fotoğrafı birincilik ödülüne, Engin GÜNEYSU’nun “Hasret Yağmuru” adlı fotoğrafı ikincilik ödülüne ve Mehmet Koray KILIÇ’ın  “Göz” adlı fotoğrafı üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Yarışmada Murat İBRANOĞLU’nun “İsimsiz”, Erkan KALENDERLİ’nin “Yollar”, Muhammet Erkam BÜLBÜL’ün Hayat Tüneli”, Ahmet Fatih SÖNMEZ’in “Bekleyiş”, Güner KAYA’nın “Trencilik Oyunu”, Kadir İRKİN’nin “Veda”, Nehir AĞIRSEVEN’nin “Sise Doğru”, Cumali Özgür BOLKAN’nın “Güneşin Doğuşu”, Zeki YAVUZAK’ın  “ İstasyon” ve Ahmet PEŞKERSOY’un “İsimsiz” adlı fotoğrafları ise mansiyon ödülü kazandı.

Birincinin 3000 TL+ sertifika, ikincinin 2000 TL+ sertifika, üçüncünün 1000 TL+ sertifika, Mansiyona layık görülenlerin ise 300 TL + sertifika ile ödüllendirildiği yarışmada değerlendirmeye alınan 87 adet fotoğraf 24 Eylül Pazartesi günü  yapılacak TCDD’nin 156.  Kuruluş Yıl Dönümünde Ankara Gar’da sergilenecek.

Birinci: Tacettin Yüksel “Makinist”

İkinci: Engin Güneysu “Hasret Yağmuru”

Üçüncü: Mehmet Koray Kılıç “Göz”

Mansiyon: Ahmet Fatih Sönmez

Mansiyon: Ahmet Peskersoy

Mansiyon: Cumali Özgür Bolkan

Mansiyon: Erkan Kalenderli

Mansiyon: Güner Kaya

Mansiyon: Kadir İrkin

Mansiyon: Muhammet Erkam Bülbül

Mansiyon: Murat İbranioğlu

Mansiyon: Nehir Ağırseven

Mansiyon: Zeki Yavuzak

Kaynak: www.demiryolcuyuz.com

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın