Hayatın Dengesi Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Hayatın dengesini fotoğraf kareleriyle anlatmak isteyen herkesin katılabildiği yarışma olan ve Estuz’un tuz kullanımında duyarlılığı artırmak amacıyla başlattığı Hayatın Dengesi Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

Hayatın dengesi fotoğraf yarışmasına 1752 kişi toplam 2911 fotoğra file katıldı. Yarışmada dereceye giren fotoğrafçılar, yapılan Jüri Değerlendirme Toplantısı sonucunda belli oldu. Ödüller, 14 Ocak’ta düzenlenecek törenle verilecek.

Hayatın Dengesi” ana temalı yarışmada birincilik ödülünü Bursa’dan Ali Osman Ak kazanırken, ikincilik ödülüne İstanbul’dan Mühenna Kahveci, üçüncülük ödülüne ise Bursa’dan Bülent Suberk‘in fotoğrafı layık görüldü. Yarışmada ayrıca 1 mansiyon ödülü verildi. Mansiyon Ödülü de Şanlıurfa’dan Bünyamin Çadırcı‘nın oldu.

Hayatın Dengesi Fotoğraf Yarışması Kazanan Fotoğraflar

Hayatın Dengesi Fotoğraf Yarışması Sonuçları 01

1. Ali Osman AK – Bursa

Hayatın Dengesi Fotoğraf Yarışması Sonuçları 02

2. Mühenna KAHVECİ – İstanbul

Hayatın Dengesi Fotoğraf Yarışması Sonuçları 03

3. Bülent SUBERK – Bursa

 

Hayatın Dengesi Fotoğraf Yarışması Sonuçları 04

Mansiyon – Bünyamin ÇADIRCI – Şanlıurfa

 

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın