“Hazinemiz Ailemiz” Ulusal Fotoğraf Yarışması Başladı

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından hazırlanan “Hazinemiz Ailemiz” projesi birbirinden farklı düzenlenen bir çok etkinlik ile kendinden sözettirmeye devam ediyor. Ailenin önemine vurgu yapmak için hazırlanan proje kapsamında “Aile Temalı Ulusal Fotoğraf Yarışması” düzenlenecek.

Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, 2014 yılı lokomotif projesi olarak belirlenen “Hazinemiz Ailemiz” projesinin günümüz dünyasında aileyi ve dolayısıyla toplumu tehdit eden sorunlara yönelik farkındalık uyandırıp, çözüm odaklı çalışmalar yürütmek ve bu kapsamda toplumun tamamını kapsayan aile kavramının önemine vurgu yapmak amacıyla hazırlanmış olduğunu söyledi.

Dünyada görselliğin ön plana çıktığı bir çağda bir fotoğrafın çok şey anlatabileceğini söyleyen Batar, “Bizler de bu perspektifte bir fotoğraf karesinin birçok mesaj vereceğine inanmaktayız” dedi.

“Hazinemiz Ailemiz” İçin Ulusal Fotoğraf Yarışması Başladı

hazinemiz-ailemiz-fotograf-yarismasi

Yarışmacıların renkli veya siyah beyaz fotoğraf çekimleri ile katılabildiği yarışmada, müracaatlar 17 Ekim 2014 saat 23:00’a kadar www.tfsf.org.tr sitesinden fotoğrafları yükleyerek yapılabilecek. Ödüllü fotoğraf yarışmasında birinciye 3000 TL, ikinciye 2000 TL, üçüncüye 1000 TL ve 2 adet mansiyon ödülüne 500 TL verilecekmiş. Yarışma ile ilgili detaylı bilgilere www.tfsf.org.tr ve hazinemizailemiz.com sitelerinden ulaşılabilirsiniz.

Düzenlenecek fotoğraf yarışmasının seçici kurulunda Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Erhan Soylu, MAFSAD Başkanı İnan Orhan,Fotoğraf Sanatçısı İsa Çelik, Fotoğraf Sanatçısı Erden Cantürk ve MAFSAD üyesi Dr. Nihan Aladağ bulunuyor.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın