İBB “İstanbul’da Sporun Renkleri” Konulu Fotoğraf Yarışması Sona Erdi

İstanbul’umuz, spor tesislerine yapılan yatırımlar ve ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarının yanı sıra İstanbul halkına sporu sevdirmek için yıl boyu düzenlenen etkinliklerdeki başarıları sebebi ile Avrupa Birliği’ne bağlı ACES (Avrupa Spor Başkentleri Birliği) tarafından 2012 AVRUPA SPOR BAŞKENTİ ünvanı verilmiştir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İFSAK işbirliği ile bu anlamlı ve önemli seçimi belgelemek adına “İstanbul’da Sporun Renkleri” konulu fotoğraf yarışması düzenlenmiştir. İstanbul Belediyesi sınırları içerisindeki her türlü spor müsabakalarının ve bu müsabakalar sırasındaki sahanın ve izleyicilerin fotoğraflarından oluşacak seçkiler ile İstanbul Halkının günlük hayatlarında spor ile ilgili gerçekleştirdikleri tüm faaliyetleri betimleyen fotoğraflar, yarışma konusu kapsamına girmiştir. Yarışmaya 179 amatör ve profesyonel fotoğrafçı 662 fotoğrafla katılmıştır. Mehmet KALEM (İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü), Gülgün AYDIN (Fotoğrafçı – Gnc.Spr.Md.), Neslihan FİLİZ (Fotoğrafçı – Gnc.Spr.Md.), Tanju AKLEMAN (İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı), Cengiz KARLIOVA (AFIAP), Serkan TURAÇ (AFIAP) ve Burak ŞENBAK (AFIAP)’dan oluşan jüri üyelerinin yapmış olduğu değerlendirme sonucunda Sebahattin ÖZVEREN birinci, Mehmet Serhat GÜRSOY ikinci ve Metin EKİNCİ ise üçüncülüğü kazanmıştır.

Birinci: Sebahattin ÖZVEREN – İstanbul

İkinci: Mehmet Serhat GÜRSOY – İstanbul

Üçüncü: Metin EKİNCİ – İstanbul

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Türk Nikon Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın