İGDAŞ 5. Ulusal “En ‘Havalı’ Kareler” Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Bu yıl ki teması “Kıyı Kıyı İstanbul” olan İGDAŞ 5. Ulusal En “Havalı” Kareler 2015 Fotoğraf Yarışması’nın kazananları belli oldu.

İGDAŞ tarafından, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteğiyle düzenlenen 5. Ulusal “En ‘Havalı’ Kareler” fotoğraf yarışmasında,  fotoğraflar her biri kendi alanında uzman jüri tarafından değerlendirildi. Toplamda 1138 kişinin 3988 fotoğraf ile katıldığı yarışmanın kazanan fotoğrafları ise aşağıdaki gibi sıralanıyor.

Buna göre yarışmada birincilik ödülünü İstanbul’dan Bekir Yeşiltaş alırken, ikincilik ödülünü Zafer Balcı ve üçüncülük ödülünü Aytül Akbaş kazanmış oldu.

İGDAŞ 5. Ulusal “En ‘Havalı’ Kareler” Fotoğraf Yarışması Kazananları Belli Oldu

igdas-5-ulusal-en-havali-kareler-fotograf-yarismasi-sonuclari-01

BEKİR YEŞİLTAŞ / Türkiye/Turkey 1.lik Ödülü (Sayisal)

igdas-5-ulusal-en-havali-kareler-fotograf-yarismasi-sonuclari-02

Zafer Balcı / Türkiye/Turkey 2.lik Ödülü (Sayisal)

igdas-5-ulusal-en-havali-kareler-fotograf-yarismasi-sonuclari-03

Aytül Akbaş / Türkiye/Turkey 3.lük Ödülü (Sayisal)

Yarışma ile ilgili diğer kazanan fotoğrafları TFSF’nin sayfasında bulabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın