“Istanbul Photo Awards” Fotoğraf Yarışması Başlıyor

Anadolu Ajansı tarafından birincisi düzenlenecek ve dünyanın en prestijli fotoğraf yarışmalarından olması planlanan uluslararası “Istanbul Photo Awards” fotoğraf yarışması başvuruları 1 Kasım 2014 tarihinde başlıyor.

100. Yıl Vizyonu çerçevesinde dünyanın en etkin beş haber ajansından biri olmayı hedefleyen Anadolu Ajansı bir ilki daha gerçekleştiriyor ve uluslararası bir fotoğraf yarışması düzenliyor. İlk kez düzenlenecek uluslararası “Istanbul Photo Awards” fotoğraf yarışmasının başvuruları 1 Kasım’da başlıyor.

“Istanbul Photo Awards” Başvuruları 1 Kasım’da Başlıyor

Çektikleri haber fotoğraflarıyla dünya gündeminde yer alan profesyonel basın fotoğrafçılarının katılımına açık “Istanbul Photo Awards” fotoğraf yarışmasının kazananlarını, dünyanın en prestijli basın kuruluşları, dergi ve gazetelerin fotoğraf editörlerinden oluşan uluslararası jüri belirleyecek.

istanbul-photo-awards-basliyor

Başvurular http://istanbulphotoawards.com adresi üzerinden yapılabilecek ve 31 Ocak’a kadar devam edecek.  Ödül töreni Nisan 2015’te İstanbul’da düzenlenecek. Yarışmada dört kategori ve bir jüri özel ödülü için toplam 58 bin dolar ödül verilecek. Her kategorinin birincileri 8 bin, ikincileri 3 biner, üçüncüleri ise bin 500’er doların sahibi olacak.

Istanbul Photo Awards, 1-7 Eylül’de Fransa’da düzenlenen “Visa Pour l’Image Perpignan” haber fotoğrafı festivalinde uluslararası fotoğrafçılara tanıtılmıştı.

Yarışma ile ilgili diğer tüm detayları, yarışma için özel hazırlanan internet sitesi http://istanbulphotoawards.com ve anadoluimages.com siteleri üzerinde bulabilirsiniz.

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Fotoğraf Yarışmaları sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın