İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü Fotomaratonu Sonuçlandı

İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü, 1965 yılında kurulmuş olup atlı sporu sevdirme adına türlü etkinlikler, ayrıca eğitim çalışmaları düzenleyen bir kuruluştur. Kuruluşun her yıl geleneksel ölçekte düzenlediği bir etkinlik de Cumhuriyet Kupası’dır. Bundan amaç, Cumhuriyet’in kuruluşuna değin giden bağımsızlık savaşımı sürecini kuşaklar boyu bilinir kılmak, bağımsızlık savaşı uğruna canlarını seve seve vermiş kahramanlarımızı, Başta Aziz Atatürk olmak üzere saygıyla anmak, sahip olduğumuz Cumhuriyet’i coşkuyla kutlayarak yaşamaktır. Buradan hareketle 18-21 Ekim 2012 tarihleri arasında çeşitli dallarda düzenlenen yarışmaları fotoğrafçılar, başından sonuna değin fotoğraflamışlardır. “İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü Fotomaratonu” olarak adlandırılan bu etkinlik sonucunda 108 kişinin çekmiş olduğu 394 fotoğraf yarışmaya uygun görüldü.  Jüri üyeliği Yeliz Çulha Tuçtüre (Atlıspor Kulübü Temsilcisi), A. Beyhan Özdemir (Yrd. Doç. Dr. , Deü Gsf Fot. Bl. Öğr. Üyesi), Yusuf Tavi (Afiap İfod Üyesi), Tayfun Kocaman (İfod Üyesi) ve Lütfü Dağtaş (Gazeteci – İfod Üyesi)’dan oluşan seçici kurulun yapmış olduğu değerlendirme sonucunda Serkan Çolak birinci olmuştur. Murat Yılmaz‘ın ikinci ve Emre Soytürk‘ün ise üçüncü olduğu yarışmada Erdal Türkoğlu, Güney Öge ve  Servet Özdemir ise mansiyon ile ödüllendirilmiştir.

Birinci: Serkan Çolak – İzmir

İkinci: Murat Yılmaz – İzmir

Üçüncü: Emre Soytürk – İstanbul

Mansiyon: Erdal Türkoğlu – İzmir

Mansiyon: Güney Öge – İzmir

Mansiyon: Servet Özdemir – İzmir

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Fotopedi Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın