Kartepe’nin En Güzel Fotoğrafları Seçildi

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen “Mevsimlerle Kartepe” adlı fotoğraf yarışması sona erdi. Yarışmaya katılan 158 katılımcının 978 fotoğrafını değerlendiren Reha Bilir, Selahattin Sevi, Mehmet Askerikurt, Süha Kocaoğlu, Sema Özevin, Ercan Arslan ve Salih Nurettin Çevik’den oluşan jüri üyeleri Melih Sular‘ın eseri birinciliğe, Muharrem Bucan‘ın eserini ikinciliğe, Murat İbranoğlu‘nun eserini üçüncülüğe layık gördü. Yarışmada Serkan Akçadağ, İsmail Hakkı Timuçin ve Hasan Zer’in eserleri de mansiyon ödülü ile Sakaryalı sanatçı Hatice Ekiz’in eseri Kartepe Belediyesi özel ödülü ve Mustafa Gezer’in eseri de jüri özel ödülü ile ödüllendirildi.

Birincilik: Sami UÇAN-İstanbul

İkincilik: Ali Haydar CEYLAN-Kocaeli

Üçüncülük: Özgür MEREY-Sakarya

Üçüncülük: Özgür MEREY-Sakarya

Mansiyon:Sami UÇAN- İstanbul Mansiyon:Murat İBRANOĞLU-Kocaeli Mansiyon: Hatice EKİZ – Sakarya Kartepe Bld. Ö.Ö: İsa CIDA-Sakarya Juri Özel Ödülü:Kayhan GÜÇ-İstanbul

Devam etmekte olan tüm fotoğraf etkinliklerini Türk Nikon Etkinlik Sayfası veya Türk Nikon Facebook Etkinlik Sayfası üzerinden takip edebilirsiniz. Sonucu açıklanmış diğer fotoğraf yarışmaları için tıklayınız.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın