Kızların Gözünden “Dünyayı Nasıl Görüyorsun?”

Orkid, ümit vaat eden, yetenekli ve yaratıcı genç kızları arıyor. Bir kız, bir kadın, belki kızkardeş, bir anne, bir kız evlat ya da bir oda arkadaşı olarak dünya size nasıl görünüyor? Orkid, genç fotoğrafçıları keşfederek onları sahip olduğun yetenekle markanın şekillendirilmesinde yardımcı olmalarını istiyor. Bu kesinlikle bir fotoğraf yarışması değil, bir proje. 

Neden Katılmalıyım?

  • Belki de bu proje ile profesyonel kariyerinize etkileyici bir giriş yapabilirsiniz.
  • Çalışmalarınızdan bazıları profesyonel iletişimde kullanılmak üzere seçilebilir. Eğer seçilirse, sizinle anlaşma imzalanacak ve çalışmalarınızı kullanmamız karşılığında size belli bir miktar para ödenecek. İleride belki tekrar sizinle çalışmak için iletişime geçilebilecek.
  • Fotoğraflarınız ve hikayeniz Orkid iletişiminde yer alabilir.
  • Orkid markasıyla ve reklam ajansıyla çekimlerde çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz.
  • Orkid dünyanın birçok yerindeki kadınlara hitap ettiği için çalışmalarınızı dünya çapında gösterilebilme imkanınız olabilir.

Nasıl Katılırım?

Fotoğrafa olan ilginiz ve yeteneğiniz doğrultusunda çektiğiniz fotoğraflardan oluşan portfolyonuzu size ulaşabilecek telefon, mail gibi ayrıntılı iletişim detaylarını yazarak  kizlaringozunden@leoburnett.com.tr adresine e-mail atmalısınız. Dosyanızın boyutu e-mail gönderim sınırlarını aşıyor ise wetransfer, yousendit, sendspace gibi ücretsiz dosya paylaşım siteleri vasıtasıylada fotoğraflarınızı gönderebilirsiniz. Çektiğiniz fotoğraflarda, kadınların dünyaya kattıkları enerjiyi, tutkuyu ve sıcaklığın ön planda olması gerekiyor. Onları kendi hallerinde eğlenirken, kendilerini ifade ederken, rahat ve özgür hissederken fotoğraflamış olmalısınız.

Nasıl Seçileceğim?

Fotoğraf seçimi, Procter&Gamble tarafından seçilecek iletişim profesyonellerinden oluşan bir grup tarafından yapılacaktır. Bu bir yarışma değil ve çalışmalarını sergileyeceğimiz katılımcılarla, verdikleri e-posta adresleri doğrultusunda birebir bağlantı kurulacak. Proje süresince (yayımlandıktan sonra 6 aydan daha fazla olmayacak şekilde) verilen bilgiler gizli tutulacak ve daha sonra yok edilecek. Çalışmaları karşılığında ödeme alacak kişilerden işlerinin yayımlanmasına ve iletişimde kullanılmasına dair izin veren belgeyi imzalamaları istenecek. Böylelikle fotoğraflarla beraber izin verilen bilgiler de yayımlanabilecek.

Proje hakkında tüm detaylar proje özel sayfası olan http://www.kizlaringozunden.com/ adresinde…

Orkid’ in size sağladığı bu kariyer fırsatını kesinlikle kaçırmayın!

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın