Kutay Kösem’e Yeni Sezonda Başarılar Dileriz

Daha önce sizlere Türk Nikon Konuk Fotoğrafçı serimizde tanıştırmış olduğumuz Kutay Kösem, yeni sezona merhaba dedi. Kutay, kendine has sunumu ve anlatımıyla izletirken büyük bir keyif aldıran aynı zamanda eğitici olan videolarını yeni sezonda da takipçilerinin beğenisine sunuyor olacak. Bu sezon geçen sezondan farklı olarak hafta da bir görmeye alıştığımız videoları iki hafta da bir olarak yayınlanıyor olacak. Bunun en büyük sebebi bu sezon her bölümde kendi alanında ilgi çekici işler ya da projeler yapan sesini, yaptığı proje ve işleri duyurmak isteyen kişilere yer verecek olmasındandır. Bu anlamda da Kutay Kösem konuk olmak isteyenlere yeni sezona merhaba derken aşağıdaki videosu ile sesleniyor.

Kutay Kösem’i henüz duymadıysanız mutlaka takip listenize almalısınız. Video sunumlarını merak ediyorsanız Youtube kanalından ulaşabilirsiniz.

Kutay Kösem’e Türk Nikon olarak yeni sezonda başarılar dileriz.

 

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın