Los Angeles Fotoğrafını Görsün [Yarışma]

Los Angeles Photo Festival (LAPF) 2014’ten amatör ve profesyonel fotoğrafçılara müjde! Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edecek fotoğraflarınızı www.losangelesphotofestival.org gönderin, dünyaca ünlü fotoğrafçılar Roberto Ysais, Vern Evans, Mert Türkoğlu ve Pulitzer Prize ödüllü Nick Ut’un jüri üyeliği yaptığı yarışmada elemeyi geçin, eserlerinizi Los Angeles Downtown ve İstanbul Kanyon’da sergileme imkanı yakalayın.

Los Angeles Photo Festival 2014, amatör ve profesyonel olarak fotoğrafa gönül vermiş, bu eşsiz sanatın içinde, bakış açınızdan ve kadrajınızdan yansıyan kareleri, uluslararası platformda tanıtma imkanı sağlayan muhteşem bir projedir.

2014 yılında teması “Türkiye” olan LAPF 2014’e gönderilecek eserlerin; Türkiye’yi en iyi şekilde yansıttığını düşündüğünüz ‘şehir, insan, doğa, landscape ve obje’ üzerine kurgulanmış olması gerekiyor. Anlatım biçiminize uygun her yaklaşımı ya da yorumu kullanmakta serbestsiniz. Binlerce fotoğraf arasından özel jüri tarafından yapılacak elemede ilk 100’e kalan fotoğraflar, 13 Mart 2014’te, 15 bin kişinin ziyaret edeceği bir  organizasyonda Los Angeles Downtown, Mayıs ayında ise; İstanbul Kanyon’da 3 gün boyunca sergilenerek tüm sanatseverler ile buluşacak.

Yarismaya Turkiye’yi en iyi sekilde yansittigini dusundugunuz 1 fotografla katilabilirisiniz. Turkiye konulu fotograflariniz şehir, insan, doga, landscape ve obje uzerine kurgulanmis konulardan olusabilir. Yarışmaya eser verecek olan fotografcilar, kendi anlatım biçimlerine uygun her türlü yaklaşımı ya da yorumu kullanmakta serbesttirler.

Los Angeles Photo Festival (LAPF) 2014

los_angeles_yarisma

KATILIM KOSULLARI

Yarismaya ilgili web sitesinden katilabilirsiniz. Son basvuru tarihi 31 Aralik 2013‘tur. Yarışmaya katılım ucretsizdir. Fotoğraflar renkli ya da siyah beyaz olabilir. Fotografin orjinali, JPEG (.jpg veya .jpeg uzantılı) formatında, çözünürlüğü 300 dpi, kısa kenarı en az 2200 piksel, uzun kenarı en az 1467 piksel ve bir fotoğraf 1,5 megabayt boyutunda olmalıdır. Gonderilecek fotograf icin rakam ve harflerden oluşan 8 haneli bir rumuz olusturulmalidir. Belirlenen rumuz fotograf adi olarak kaydedilmelidir. Örnek: 15SKY978 Fotoğraflarda görüntünün çevresinde çerçeve veya paspartu oluşturacak biçimde çizgi ya da boşluk olmayacak, fotoğrafın tamamı görüntüden oluşacaktır.

‘Los Angeles Photo Festival 2014’ yarışmasına katılım koşulları ve detaylar için www.losangelesphotofestival.org adresini ziyaret etmeniz yeterli…

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın