Makinenizle Fotoğraflayabileceğiniz Manzarası Şahane Dağ Otelleri

Türkiye’nin ihtişamlı ve doğa harikası dağlarına konumlanmış olan tesisler, kusursuz konaklama hizmetleriyle, şahane manzarasıyla, eşsiz lokasyonları ve dört mevsim sunduğu ayrıcalıkları ile konuklarına en güzel doğa tatillerini yaşatan tesisler arasında yer almaktadır. Hem fotoğraf makineniz ile şahane manzara fotoğrafları çekebilmenize, hem huzur dolu bir atmosferde tatil yapmanıza hem de en güzel aktivite seçeneklerini değerlendirmenize olanak sunan bu tesisler, oksijene doyacağınız, ruhunuzu dinlendireceğiniz ve şehir hayatından tamamen uzaklaşacağınız seçenekleri ile dikkat çekmektedir.

Doğanın tüm renklerini cömertçe sunduğu bahar aylarından, yemyeşil ağaçların en canlı dönemlerine tanıklık edeceğiniz yaz aylarına, kar örtüsünün dingin havasını tadacağınız günlerden, yıldızların altında huzurlu anlar yaşayacağınız gecelere kadar her saniyesi özel bir doğa tatili için tüm dağ otellerini incelemek isterseniz, otelleri.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kış Aylarında Eşsiz Bir Kayak Deneyimi Yaşayacağınız Uludağ’ın En Güzel Dağ Otelleri

Kış aylarında, en güzel tatil olanaklarını konuklarına sunan kayak otelleri, her baktığınız yerde eşsiz bir kar manzarasıyla karşılaşmanıza olanak sunmaktadır. Özellikle kayak tutkunlarının vazgeçilmez adresleri arasında yer alan bu dağ otelleri, spor hizmetlerine ek olarak konuklarına doğa ile uyumlu lüks odalarda konaklama ve eşsiz lezzetleri deneyimleme gibi olanaklar sunmaktadır. Türkiye’nin tüm kayak merkezlerinde yer alan birbirinden özel dağ otelleri arasından Uludağ’da en çok tercih edilenler hakkında daha detaylı bilgiyi yazımızın devamından alabilirsiniz.

Dağ otelleri ve kayak denince akla ilk gelen merkez, şüphesiz Uludağ olacaktır. Uludağ’da hizmet veren bu özelliklere sahip tesislerden biri olan Grand Yazıcı Uludağ Otel, bölgenin en köklü ve en çok misafir ağırlayan tesisleri arasında yer almaktadır. 1.bölge Uludağ Pisti’ne 40 mt mesafede yer alan tesisin 2 adet pisti ve kayak odası bulunmaktadır. Bu vazgeçilmez kış sporuna yönelik zengin olanakların yanı sıra tesis bünyesinde 1 adet kapalı çocuk yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzu hizmet vermektedir. Ana restoranın yanı sıra a la carte restoran seçeneğine de sahip tesiste en özel içecek seçenekleri için Wine House konuklarını ağırlamaktadır. Şık ve konforlu konaklama birimlerinde huzur bulacağınız Grand Yazıcı Uludağ Otel, SPA merkezine de sahiptir.

Uludağ Oteller 1. Gelişim Bölgesinde kayak pistlerine en yakın noktada konuklarını ağırlamakta olan Erta Soyak Otel Uludağ, bölgenin en güzel dağ otellerinden biri olma özelliğine sahiptir. Konuklarına tam pansiyon konseptinde hizmet veren tesis, lobi alanında ise en özel içecek seçeneklerini konuklarına servis etmektedir. Tek kart sistemi ile kayak severlere avantaj sağlayan otelde, kayak olanaklarına ek olarak, ATV, kızak gibi tekerlek ve paletli araçlarla kar gezileri düzenlenmektedir. En konforlu kış tatillerinizden birini geçirebileceğiniz tesisin 41 odası bulunmaktadır.

Uludağ’da keyif dolu kış tatillerine ev sahipliği yapan bir diğer tesis ise Uslan Hotel’dir. 1.750-2.543 m arası rakımlı Uludağ Birinci Bölge girişinde bulunan tesisin rahat edeceğiniz şekilde dekore edilmiş 52 odası bulunmaktadır. Tek kart sistemi ile en güzel kayak deneyimini konuklarına sunan otel, tam pansiyon hizmetiyle de en özel lezzetleri konuklarına tüm öğünlerde açık büfe şeklinde servis etmektedir.

Sağlığı Ve Doğayı Bir Arada Sunan Termal Dağ Otelleri

Doğa tatili tesislerinin sunduğu eşsiz huzuru, sağlık olanakları ile bir arada yaşamak isteyenlere, sınırsız hizmetleri ile dikkat çeken termal dağ otelleri önerilmektedir. Eşsiz bir doğa içerisine kurulu olan bu tesisler, oksijene doyacağınız, yeşili yaşayacağınız atmosferleri ile ruhunuzu iyileştirirken, termal su hizmetleri ise bedeninize şifalı bir dokunuş vadetmektedir.

Rize Çamlıhemşin’de yeşilin tüm tonlarının size eşlik edeceği kusursuz bir tatil deneyimi için tercihinizi Ayder Elizan Otel’den yana yapabilirsiniz. Nehir ve orman manzarasına karşı 11 odasında konaklama deneyimi sunan tesis, ahşap dekorasyonu ve mimarisi ile ziyaretçilerinde hayranlık uyandırmaktadır. Doğanın eşsiz manzarasına karşı yaz günlerinde serinlemeyi tercih eden konuklar için tesis bünyesinde 1 adet yüzme havuzu hizmet vermektedir. Yılın dört mevsimi konforlu bir konaklama deneyimi için soğuk kış aylarında odalarda şömine ve kuzineler yer alırken, şifa arayan konukları ise kaplıca olanakları beklemektedir.

Kahramanmaraş’ta eşsiz bir dağ eteğinde, termal olanaklardan yararlanmak isteyenlerin tercihi olan Orkis Palace Thermal, 1 adet açık yüzme havuzu ve 2 adet kapalı havuzu ile dört mevsim konfor sunmaktadır. Termal özelliklerinin yanı sıra aquapark hizmeti ile eşsiz bir yaz tatili deneyimi enfes bir doğada yaşama olanağına sahip olan tesis, her şey dahil hizmet seçeneği ile gün boyu en özel ikramlarla tatilinizi renklendirmektedir. Şık dekorasyona sahip 142 odasında konfor bulacağınız tesiste ayrıca SPA merkezi, cep sineması, air hoceky gibi alternatifler yer almaktadır.

Gerçek Bir Dağ Evinde Konaklama Olanağı Sunan En Güzel Butik Oteller

Kendinizi yemyeşil bir doğanın kucağına bırakacağınız şekilde tasarlanmış olan butik oteller, dağ evi mimarileri ve sıcak atmosferleri ile dikkat çekmektedir. Kusursuz bir doğa tatili için tercih edebileceğiniz bu tesisler, aynı zamanda eşsiz lezzetlere, özel doğa aktivitelerine ve şık odalara da ev sahipliği yapmaktadır. Huzurun ve dinginliğin vazgeçilmez adreslerinden en güzel dağ evlerini inceleyerek siz de kendiniz için en konforlu tatili planlayabilirsiniz.

Yılın dört mevsimi Uludağ’ın eşsiz doğasını tatmak isteyen konuklarını kusursuz bir şekilde ağırlamakta olan Uludağ Orman Köşkleri, 4 veya 6 kişilik dağ evlerinde sevdiklerinizle ve ailenizle en güzel doğa tatilini yaşamanıza olanak sunmaktadır. Sadece oda konseptinde hizmet veren tesisin dağ evlerinde yatak odalarının yanı sıra geniş bir oturma alanı, yemek masası ve mutfak yer almaktadır. Bungalovların verandalarından barbekü keyfi yapmanız mümkünken, genel alanda ise kamp ateşi yakılmaktadır.

Rize’nin cenneti Çamlıhemşin’de konuklarını şirin ve konforlu bir dağ evinde ağırlayan Hozboncuk Dağ Evi, pencerenizden doğayı selamlayacağınız atmosferi ile kusursuz bir dinlenme deneyimi vadetmektedir. Oda kahvaltı konsepti sunan tesiste konukları her sabah organik ürünlerle hazırlanan leziz bir kahvaltı beklemektedir. Dağ manzaralı terası ve büyük salıncağı ile doğayla iç içe zamanlar geçirmenize olanak sunan tesiste, 14 konforlu ve doğa ile uyumlu oda sizleri beklemektedir.

Giresun yemyeşil doğasında kusursuz bir doğa tatili için tercih edebileceğiniz Birun Kümbet Dağ Evi, tamamen ahşap dekorasyonu ile konuklarında hayranlık uyandırmaktadır. Lüksü ahşabın doğallığında sunan tesis konuklarını farklı özelliklere sahip odalarında eksiksiz bir konaklama deneyimine davet etmektedir. Doğa tatillerinin hareketli geçemeyeceği inancını tamamen yıkan tesiste, bisiklet kiralama, futbol, voleybol, masa tenisi, sinema ve oyun salonu olanakları sunulmaktadır. Eşsiz doğaya huzur bulurken, kusursuz bir dinlenme deneyimi yaşamak isteyen konuklar içinse SPA merkezi hizmet vermektedir.

İstanbul’da Bir Dağ Evinde Konaklamaya Ne Dersiniz?

Beykoz’un doğa harikası Polonezköy’de konuklarını ağırlayan Kulindağ Dağ Evi, yemyeşil bir doğanın içerisinde, bu atmosferi bozmayacak şekilde inşa edilmiş ahşap dağ evleri ile hizmet vermektedir. Tamamen doğal malzemelerle inşa edilmiş bu evlerde konforunuz için tüm detaylar düşünülmektedir. Oda kahvaltı konsepti sunan tesiste, konuklar için her sabah en lezzetli ve en doğal ürünler sunulmaktadır. Günün diğer saatlerinde ise a la carte restoran hizmet vermektedir. Doğayla iç içe ve gürültüden uzak bir konaklama deneyimini şehrin içinde yaşamanıza olanak sunan Kulindağ Dağ Evi 9 yaş ve üzeri konuklarını ağırlamaktadır.

İstanbul Avrupa Yakası’nın doğal güzellikleri ile ön plana çıkan ilçelerinden Silivri’de konuklarını ağırlayan Grandma’s Wonderland, şehirde doğayı yaşamanız için en özel hizmetleri sizlere sunmaktadır. Her biri birbirinden farklı şekilde dekore edilmiş 7 odasında konuklarını ağırlayan tesiste, özel üretim çarşaflar, aloe vera dolgulu yataklar ve özel mobilyalar ile misafirleri sınırsız bir konfor beklemektedir. Çiftlik ürünlerinden hazırlanan lezzetleri tadacağınız tesiste, şaraplar dahi el yapımı olup, sabah kahvaltıları konsept dahilinde iken, öğlen ve akşam yemekleri a la carte restoranda sunulmaktadır. Yaz aylarında serinlemeniz için 1 adet açık yüzme havuzuna sahip tesiste yıl boyu ruhen ve bedenen eşsiz bir deneyim yaşamanız için yoga ve meditasyon workshopları düzenlenmektedir. Gerçek bir doğa deneyimi içinse meyve sebze bahçeleri, gölet alanı ve geniş bahçe bulunmaktadır.

Yılın dört mevsimi tatil planınızda huzurlu bir dokunuşa olanak sunan dağ evi gibi oteller , zengin aktivite seçenekleri, doğal lezzetleri, huzurlu atmosferleri ve konforlu odaları ile yorgunluğunuzu geride bırakacağınız en özel alternatifler arasında yer almaktadır. Siz de şehirde bir hafta sonu kaçamağı ya da uzun bir doğa tatili için bu tesisler arasından seçiminizi yaparak, hem kendinizi hem de sevdiklerinizi ödüllendirebilirsiniz.

Skylum'un hepsi bir arada fotoğraf düzenleme programı olan Luminar 4, yeni kullanıcılar için oldukça avantajlı indirimler sağlıyor. Yeni AI özellikleri ve yenilenmiş UI ile birlikte gelen Luminar 4 programını tavsiye ediyoruz.

İlk görüş bildiren siz olun

Cevap Yazın